چه راحت با پذیرش FATF کنار آمدید ، از دو حالت خارج نیست یا کارد به استخوان رسیده و یا خواستار افتخارش بودید . چیزی که کاملا روشنه هیچ موضوع دیگری برایتان اهمیت نداره
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
کار که برای خدا نباشد اینگونه می شود
صمصام
|
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
24
پاسخ
چارستون FATF لرزید با نامه خان دوز خان
احمد
|
|
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
29
پاسخ
هیچ کسا از مجلس فعلی لیاقت نمایندگی در دوره بعدی را ندارد... از عملکرد مجلس و خروجی آن کاملا پیداست....
ناشناس
|
|
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
2
22
پاسخ
رائفی پور کیه
شري
|
|
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
6
پاسخ
اين جريمه حقش بود. نوش جووونش
ناشناس
|
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
22
پاسخ
آقای قالیباف تهت باد داره و خودت هم بهتر میدونی. اون از حساب بانکیت که همه رو مسخره کردی، اونم از هارت و پورت هات در دولت قبل که اینها اینکاره نیستند و ... و الان که همه ارکان نظام رو دست گرفتید و ناکارامدی خودتون رو کامل به همه نشون دادید! جریان سیسمونی و ... هم بماند برای روز قیامت!
ناشناس
|
|
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
5
پاسخ
همانطوری که اموال و دارایی های نمایندگان و مسولان شفاف سازی شد. قضیه 140 سکه هم شفاف سازی خواهد شد.
ناشناس
|
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
4
پاسخ
یک نفر نماینده از داخل محلس موضوع شاسی بلند را گفت، هم محاکمه شد و هم رد صلاحیت! حالا یکی از بیرون محلس گفته یک نماینده کلی سکه گرفته...!! ببینیم با رائفی پور چه برخوردی می شود و البته با کسی که سکه داده!!!!!
۱۲۰ تا سکه که چیزی نیست این بنده خدا آدم قانعی بوده در مقابل هشت هزار میلیارد تومان
علی
|
|
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
0
4
پاسخ
فیلم از کرخه تا راین را سی سال پیش در سینما دیدم. چند وقت پیش دوباره فیلم را از اینترنت نگاه کردم ولی این دفعه بیشتر گریه کردم. شهدا ما شرمنده ایم. ای کاش قالیباف و مسیولین این کامنت مرا می خواندند.
صنم
|
|
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
1
2
پاسخ
حرف استاد راءفی پور درسته ما به این نماینده های بیلیاقت رای دادیم حق داریم شفاف سازی بشه آراءشون. آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟
استاد حمایتت میکنیم