 اینترنت ایران یکی از ارزانترین اینترنت های جهان است، از لحاظ سرعت هم جزو ده کشور اول است، گاهی کمی قدردانی هم چیزه بدی نیست، بجای اینکه هی غر بزنین، البته ازین جماعت غربگدا و خودتحقیر انتظاره بیشتری هم نمیره.
 							 							اینترنت ایران یکی از ارزانترین اینترنت های جهان است، از لحاظ سرعت هم جزو ده کشور اول است، گاهی کمی قدردانی هم چیزه بدی نیست، بجای اینکه هی غر بزنین، البته ازین جماعت غربگدا و خودتحقیر انتظاره بیشتری هم نمیره. 							 						 |
 													| 													 اولا نسبت به درامد گران است دوما از نظر سرعت در اعماق جدولیم . داریم تو قرن ۲۱ زندگی میکنیم عزیزم بحث ۱۴۰۰ سال پیش نیست که بیای هرچی خواستی بگی مردمم باور کنن
 											 											اولا نسبت به درامد گران است دوما از نظر سرعت در اعماق جدولیم . داریم تو قرن ۲۱ زندگی میکنیم عزیزم بحث ۱۴۰۰ سال پیش نیست که بیای هرچی خواستی بگی مردمم باور کنن 											 										 |
 													| 													 چیزی که مهدن پول باشه خیلی سریع همه جا میره وگرنه خیلی جاها هنوز اب ندارن ولی دکل فورجی هست
 											 											چیزی که مهدن پول باشه خیلی سریع همه جا میره وگرنه خیلی جاها هنوز اب ندارن ولی دکل فورجی هست 											 										 |
 													| 													 خخخ باشه
 											 											خخخ باشه 											 										 |
 													| 													 چقدر منفی خوردی . لا اقل به خودت مثبت بده
 											 											چقدر منفی خوردی . لا اقل به خودت مثبت بده 											 										 با فساد بطور ریشهای و دبش مبارزه شد. اینترنت هم رایگان شد فقط مونده ساخت سالی یک میلیون مسکن برای مردم!!
 							 							با فساد بطور ریشهای و دبش مبارزه شد. اینترنت هم رایگان شد فقط مونده ساخت سالی یک میلیون مسکن برای مردم!! 							 						 |
 													| 													 و یک میلیارد درخت
 											 											و یک میلیارد درخت 											 										 گرون کردنش یه درده و کیفیتش درده بدتر. دیگه دوتاش باهم باشه چی میشه دیگه خود سرطان خدایی.
 							 							گرون کردنش یه درده و کیفیتش درده بدتر. دیگه دوتاش باهم باشه چی میشه دیگه خود سرطان خدایی. 							 						 در حوادث رانندگی، پلیس حتی برای آگاهی عمومی با هدف کاهش تصادفات رانندگی دلیل واقعی تصادف ها را اعلام نمی کند. مثلا معلوم نیست این وانت فرسوده بوده و ترمزش پاره شده؟ راننده اش بی خوابی چند شبه داشته؟ مشروب خورده بوده؟ اصلا گواهینامه رانندگی داشته؟ آنها که از حادثه جان بدر برده اند درباره لحظه و دلیل حادثه چه گفته اند.
 							 							در حوادث رانندگی، پلیس حتی برای آگاهی عمومی با هدف کاهش تصادفات رانندگی دلیل واقعی تصادف ها را اعلام نمی کند. مثلا معلوم نیست این وانت فرسوده بوده و ترمزش پاره شده؟ راننده اش بی خوابی چند شبه داشته؟ مشروب خورده بوده؟ اصلا گواهینامه رانندگی داشته؟ آنها که از حادثه جان بدر برده اند درباره لحظه و دلیل حادثه چه گفته اند. با توجه به اینکه اکثر پلتفرمهای مهم و کاربردی فیلتر هستند،اپراتورها و دولت با این افزایش قیمت دنبال سود مضاعف هستند،چون استفاده از فیلتر شکن باعث کم شدن دوبرابر یا بیشتر از حجم مصرفی دارد،و این یعنی سود دو سر برد،
 							 							با توجه به اینکه اکثر پلتفرمهای مهم و کاربردی فیلتر هستند،اپراتورها و دولت با این افزایش قیمت دنبال سود مضاعف هستند،چون استفاده از فیلتر شکن باعث کم شدن دوبرابر یا بیشتر از حجم مصرفی دارد،و این یعنی سود دو سر برد، 							 						 اعتماد به نفس فرزین رو اگه چنار داشت سالی دوبار هلو می داد.
 							 							اعتماد به نفس فرزین رو اگه چنار داشت سالی دوبار هلو می داد. 							 						 |
 													| 													 مرسی:))))))
 											 											مرسی:)))))) 											 										 خواهشمندم از یک جا فشار بیارید این سود فتیلرینگ نخورید به مردم رحم کنید  یا از تربه بخورید یااز اخور
 							 							خواهشمندم از یک جا فشار بیارید این سود فتیلرینگ نخورید به مردم رحم کنید  یا از تربه بخورید یااز اخور 							 						 "هزینه اینترنت در ایران ده برابر دیگر کشورها"
 							 							"هزینه اینترنت در ایران ده برابر دیگر کشورها" فراموش نکنیم ۵۱ درصد مخابرات متعلق به یک نهاد است که آنها هم این سهام را به اعضای خود فروختند حالا این شرکت ورشکسته شده و باز نشستگان آن هر روز دنبال حقوق خود هستند باید آفرین گفت به این مدیریت . این افزایش قیمت در همین راستا است .
 							 							فراموش نکنیم ۵۱ درصد مخابرات متعلق به یک نهاد است که آنها هم این سهام را به اعضای خود فروختند حالا این شرکت ورشکسته شده و باز نشستگان آن هر روز دنبال حقوق خود هستند باید آفرین گفت به این مدیریت . این افزایش قیمت در همین راستا است .  حساب کردم ماهانه با 200 دلار حقوق 8.5 دلار پول اینترنت با سرعت 4 مگابایت و البته با فیلترینگ هوشمند را می دهم برادرم در آلمان با 4200 یورو حقوق ماهانه، 75 یورو پول اینترنت با سرعت 200 مگابایت در ثانیه بدون هیچ گونه محدودیت و فیلتری را می دهد کدام به صرفه تر و بهتر است؟
 							 							حساب کردم ماهانه با 200 دلار حقوق 8.5 دلار پول اینترنت با سرعت 4 مگابایت و البته با فیلترینگ هوشمند را می دهم برادرم در آلمان با 4200 یورو حقوق ماهانه، 75 یورو پول اینترنت با سرعت 200 مگابایت در ثانیه بدون هیچ گونه محدودیت و فیلتری را می دهد کدام به صرفه تر و بهتر است؟ 							 						 |
 													| 													 شما4/2درصد از درآمدت برای اینترنت میره.برادر شما1/7درصد.پیدا کنید کاسبان فیلترینگ و فروشندگان .وی.پی.ان را
 											 											شما4/2درصد از درآمدت برای اینترنت میره.برادر شما1/7درصد.پیدا کنید کاسبان فیلترینگ و فروشندگان .وی.پی.ان را