به کجا رسید طرح حمایت از مستاجر و قیمت گذاری مسکن و اجاره توسط سامانه؟!!!!!!!!!!! کجا رسید؟!!!!!!!!!
فققققققققققققققققققققققققققققققط طرح مالیات ستانی از کسب و کارها با موفقیت پیش میره و خبر داغ هر روزه
ناشناس
|
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
1
6
پاسخ
کاش تیتر می زدند با 200 میلیون وام صاحب خانه شوید ؟ ولی متاسفانه اقتصاد دولتی هیچ گاه عامل رشد و ترقی خانوتده ها و صاحب خانه شدن مستاجران نیست .
من در سازمانی کار می کنم که متولی ساخت و ساز و .. است . به خدا به راحتی می شه یک واحد 80 متری مناسب برای مردم ساخت با متری 3 میلیون / . دوستان قرار نیست رفاه برای مردم بیارند. خلاص
فوق تخصص مغز
|
|
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
10
2
پاسخ
مغز براندازان اکنون
دادن وام باعث افزایش تورم می شود
مغز براندازان سال قبل
دولت با ندادن وام باعث فشار به مردم شده
تشخیص: تومور ده سانتی در قسمت استدلال و منطق مغز
درمان: تعویض مغز
ایرانی
|
|
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
1
8
پاسخ
خجالت بکشید - با دویست میلیون تو روستا هم نمیشه خونه اجاره کرد تازه بایدبا این حقوق های بخور و نمیر، اقساط چند میلیونی وام (نزول) رو هم ماهانه بدهند.
امیدواریم انشالله بزودی همه مسئولین مرفه بی درد به زودی مستاجر ودربدر شوند تا بفهمند اجاره نشین های بینوا چه عزا و دردی می کشند وچجوری شرمنده خانواده هاشون شدند. ( آمین یا رب العالمین)
فققققققققققققققققققققققققققققققط طرح مالیات ستانی از کسب و کارها با موفقیت پیش میره و خبر داغ هر روزه