طوری میگید که ** بواسطه ....... از فلانی بعید است تو این فساد دست داشته باشه** . بگید ببینم خاوری قبل اختلاس مشروب فروش بود که کاباره اداره میکرد ؟ ایشون اجازه نمیداد بدون وضو وارد اطاقش بشی . و و. و .... اختلاس کنندگان و دزدان قبلی همشون سابقه درخشان تر از این بزرگوار داشتن ... خدا کنه حق با شما باشه .
ای کاش این عزیزان که اینهمه مجاهدت کردند از ورود به عرصه هایی که در اون تخصص ندارند ورود نکنند چون خواسته ناخواسته در معرض انواع آسیب ها قرار میگیرند دشمن هم منتظره کوچکترین خبط و خطای این جور اشخاص هست امیدوارم ایشان هیچ گونه نقشی در این پرونده نداشته باشن.... و همه رو شرمنده شهدا نکنند
سلام. خدا از شما نگذره خبرگزاری تابناک! آخه وقتی چیزی معلوم نیست چرا محتوا را انتشار میکنی تا یه عده خود فروش و وطن فروش و خود تحقیر اینچنین تهمتهایی بزنند!¡!! شما از کجا میدونید تحصیلات و مدرک تحصیلیش چیه؟! در ثانی مدرک زیاد مهم نیست ، تجربه حرف اول و میزنم. روحت شاد سردار،ره، رفتی و خیالت از این مردم نمکنشناس راحت شد✌️??