این نوع دستگاه دربندردر استان بوشهر نزدک به دوسال هت که استفاده میه
ناشناس
|
|
۰۲:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
6
3
پاسخ
و بدینوسیله جمعیت بیشتری به فلاکت میرسند تا سرمایهداری پیشرفت کند.
ناشناس
|
|
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
4
4
پاسخ
و بیکاری تعداد زیادی شاطر و شگرد نانوا
ناشناس
|
|
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
0
5
پاسخ
این دستگاه دو اشکال دارد اول اینکه در فرآیند تولید خمیر به ویژگی های خمیر هر نان توجه نمی شود و همه خمیرها برای کار در این دستگاه خاص تولید میشوند. دومین مورد این است که قسمت پهن کننده خمیر یا همان دستگاهی که خمیر را دریافت میکند و نان شکل دار تولید میکند بافت خمیر را تحت فشار از بین میبرد.
این ها قدم اولیه هستند.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
1
10
پاسخ
خداشکر
پس افاغنه بریزید بیرون دیگه نونوا هم نمی خوابم
ناشناس
|
|
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
1
8
پاسخ
نونواها بخصوص در قدیم همون اول کار دستاشونو نمیشستن! البته یک قسمتی از مقاومت بدن ما در برابر میکروبها همین مسئله بوده!
فرزاد
|
|
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
1
11
پاسخ
كاش واسه نان سنگك هم فكري ميشد تا هنوز مثل پانصد سال قبل پخت نشود!
شربیانی
|
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
0
6
پاسخ
این دستگاهها دریکی ازشهرهای آذربایجان به نام ذرنق نزدیک تبریز تولید می شود اگراز طرف دولت حمایت می شد الان تبدیل به یک کارخانه تولیدی وصادراتی شده بود وسایر نان ها مثل سنگک ،بربری و...را هم دربر میگرفت افسوس حمایت وپشتیبانی دولت در این زمینه خیلی کم رنگ می باشد .