با سلام تمام سختی ها و فشار ها برای حزب الهی هاست دفاع از ایران عزیز شهید شدن مرزهای کشور رو در سختترین شرایط حفظ کردن همیشه به جای اینکه در ویلاهای لاک چری لم بدن در صحنه حضور دارن وهمه سختی ها رو به جان خریدن وزندگی بسیار ساده و حد اقلی دارن برسی کنید ثروت در این کشور در دست چه تفکری است خدا هست
حزب اللهی یعنی چی؟؟؟ به چی ما میگیم حزب اللهی؟؟؟ انسان باش یعنی حزب اللهی...
حق الناس نداشته باشی یعنی حزب اللهی...
نه که فقط یاد گرفتیم ظاهر بین باشیم...باطن یک رنگ ظاهر یک رنگ...
ایران متعلق به همه ی قشرهاست...
بیشتر حرفهای این خانم شبیه طنز بود.
ایران به همه ساکنینش با هر دین و مرامی و با هر طرز تفکری تعلق دارد ولی متاسفانه یک گروه خاص و در اقلیت اما در بر دارنده همه امکانات مملکتی خودشان را حزب خدایی و مخالفینشان را حزب شیطانی می پندارند که فاجعه کنونی مملکت ما بر این گسل سست و بی اعتبار و انحرافی بنا شده.
اگه رسانه رو قبضه نکردین وظیفه دارین نظر مخالف ها رو هم بشنوین پخش کنین یعنی چی یه مشت خودی دور هم جمع میشین واسه هم نوشابه باز میکنین مملکت هم که هیچ مشکلی نذاره همه هم موافق شما هستند؟؟؟!!!!!!