شما دیگر ساکت شوید . هر کسی هر کاری کرده هر بدبختی که برای مردم درست کرده باشد ، به گرد بدبختی و فلاکتی که دوستان شما انجام داده اند نمیرسد . تمام مشکلات و سختی های این چهل سال یک طرف و این دو سال شما یک طرف ! کاری کردید که هیچ بشری توان رقابت در بدبختی و به فلاکت انداختن مردم همچون شما را نداشته باشد . ضمنا" فکر نکنید با تاختن به بزرک تر ها ، بزرگ میشوید . هر زمانی که توانستید اوضاع و شرایط کشور را برگردانید به مرداد ماه 1400 ، بعد بیایید ادعا داشته باشید .عجالتا" تا آن موقع ساکت باشید و نون و بوقلمون تان را میل کنید .
ایرانی
|
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۹
0
5
پاسخ
عملکرد دولت روحانی فاجعه بود و عملکرد رئیسی فاجعه بارتر!
ناشناس
|
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۹
0
3
پاسخ
کاش حرف نمی زدند
وام صد یا دویست میلیون که گهگاهی گره ای از کار افراد متوسط جامعه باز می کرد را از مروم گرفتند الان اگر با التماس هم.از بانک بخواهی که درصدی هم مسدود کنند وامی نمی دهند و فقط ممیگن فقط باید معدل داشته باشید
اینم از مردم گرفتند
ناشناس
|
|
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
0
5
پاسخ
احتمالا این وارد کننده ۴میلیون شیر خشگ قدرتش ماورایی بوده که چند برابر ارزی که چندین کارخانه معتبر کشور نیاز داشت تا بیشتر از میزان واردات تولید کنند و البته با کیفیت تر از شیر خشگ وارد شده، ارز گرفته تا وارد کنه!! خوش بحال این رانت خواران از ما بهتران!
امیر
|
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
0
1
پاسخ
از نظری که من دادم چی برداشت کردید که بردید در غیر قابل انتشار ؟!