ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
این طرح واقعا ضربتی بدون در نظر گرفتن اینکه پتروشیمی مثل برزویه در عسلویه که قبلا خوراک چند پتروشیمی ریز و درشت با صادرات قابل قبول دیگه رو تامین میکرد که هرکدام حداقل 500 نفر نیروی مستقیم و 2000 نیروی غیر مستقیم نون می خوردند و با اینکار عملا خوراک آن پتروشیمی تامین دیگه نمی شه و باید بخوابند اجرا میشه البته طرح خوبیه اما به قیمت خوابیدن حداقل 10 کارخانه پتروشیمی زیر دست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
کاش بجای تولید بیشتر به افزایش کیفیت آن هم فکر می کردند چون کیفیت پایین بنزین هم باعث مصرف بیشتر و هم استهلاک شدید خودرو می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
بله تولید می شود ولی به چه هزینه ای؟!!! محصولات گران قیمت آرماتیک که ارزش صادراتی با سود آوری ارزی دارند جای خود را به بنزین برای سوخت در داخل کشور میدهند.
ss
|
-
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
اونوقت تکلیف سایر فراورده هائی که قرار بود در عسلویه تولید بشه چی میشه؟ یعنی بجای اونها بنزین تولید میشه؟ عجب فکر بکری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
ببخشيد، سئوال:اگر امكان توليد بنزين به مقدار مورد نياز كشور وجود داشت چرا قبلا اين كار را انجام نمي داديم؟
جواب:1- مسئولين كوتاهي ميكرده اند.
2- بنزين توليدي فاقد استاندارد مي باشد.
3-هزينه توليد ان مقرون به صرفه نيست
4- ظرفيت مراكز پالايشگاهي به جاي توليد بنزين به توليد محصولات پتروشيمي با ارزش افزوده بالا مشغول بوده كه با تغيير توليد در نتيجه در امد صادرات نيز كاهش خواهد يافت.
.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
اونوقت تولیدات متوقف شده پتزروشیمی ها چی میشه ؟
حتما قیمت محصولات پتروشیمی 10برابر میشه . خوب این هم روشی دیگه مبارک باشه ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
طرح تولید بنزین از مواد آروماتیک----درست می بینم---مواد آروماتیک دارای سرطان زایی صد در صد هستند --- و استفاده از آنها در بسیاری از کاربردها ممنوع شده---- آیا در نوشتن این خبر اشتباه شده---لطفا پیگیری بفرمایید

با تشکر
م.
استادیار دانشگاه تهران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
خدا به خير كنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
با سلام:
به نظرتون بهتر نیست به جای این طرح ضربتی که در واقع تغییر کاربری چند تا از پالایشگاه ها میباشد، با یک اراده ضربتی کار ساخت پالایشگاه بنزین بندرعباس را پیش ببریم؟؟؟
در این صورت، این شائبه که دولت قصد دارد تا به جای بنزین، بنزن به باک ماشین ها و از آن بدتر حلق خلق الله بریزد نیز پیش نمی آید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۴
معلوم نیست چه به خورد ماشین های بدبخت میدهید. ایا بعد از مصرف بنزین ضربتی باید منتظر ارسال ماشین بطور ضربتی به تعمیرگاه باشیم.
نظرات بیشتر