ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
کاشک اینقدر که به فکر الزام در وجود مامورین امنیتی در هر پرواز بودند به فکر وجود پزشک و تجهیزات پزشکی در هواپیما بودند واقعا متاسفم
فرخ
|
Germany
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
نکنه دلیل این هم تحریم های بین المللی بوده؟ از ماست که بر ماست .....
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
من با همسرم با هواپیمایی .. از کیش به مشهد پرواز داشتیم. نرسیده به مشهد گفته شد باند فرودگاه مشهد بسته است (به خاطر اون هواپیمایی که از باند خارج شده بود). حال همسرم به هم خورد، فشارش افت کرد و تقریبا بیهوش شد. هواپیما در فرودگاه تهران به زمین نشست اما دریغ از حتی یک پرستار. اعتراض من هم نتیجه ای نداشت. بعد از یکساعت و در حالی که همسرم تقریبا بیهوش بود به سمت مشهد پریدیم. من در فرودگاه مشهد کلی سروصدا کرده و شکایت هم تحویل دادم. اما هیچ جوابی نشنیدم. به همین خاطر ... . خدا به شما صبر و به بعضی ها شعور عنایت کند.
hamed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۳
ابتدا باید روشن شود که به چه دلیل خلبان از فرود اضطراری سر باز زده است
حتی اگر در صورت فرود اضطراری هم شانس بسیار ناچیزی برای زنده ماندن این کودک وجود داشته توجیهی برای عملکرد خلبان نمی شود خدا به خانوادش صبر و اجر عطا کند
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۸
عرض تسلیت به پدر و مادر آن طفل معصوم.خدمت دوستان و هم ميهناني که فرموده اند جان انسان در این مملکت ارزشی ندارد،چونکه خودمان بی ارزشش کرده ایم،شما پدر مهربان حتما پیگیر باش تا آخر انشا...که مقصر اصلی معرفی شود.