تابناک خاطره ای هم از دراوردن نوزاد از شکم مادر زنده و بریدن پستان مادر و گذاشتن در دهان جنین توسط سربازان ارمنستان هم بفرمایید
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
آقا رضا این ادعاهایی که کردی بر اساس اسناد معتبر هست یا داری ادعا های دیگران رو بازگویی میکنی؟؟
اگه سندی هست حرفت درست ولی اگر بر اساس ادعاها هست بهتره از جنایت این سرباز آذری دفاع نکنی. جنایت در حق بشریت از هر قوم و نژاد که باشه توسط هر کس در هر جا و در هر زمانان اجام بشه محکوم باید بشه و دادگاه جنایت جنگی برگزار بشه.
ناشناس
||
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
این چیزی که گفتی خودت با چشمات دیدی یا فیلمشو دیدی یا اعتراف سرباز ارمنی رو دیدی که گفته باشه این جنایت رو کرده یا بر اساس گفته های دیگران هست؟
این صحنه ای که تو نوشتی بیشتر به یک دروغ و انگ زدن شبیه هست تا سبب انزجار و تنفر و کینه و دشمنی بشه.
ناشناس
||
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
فیلم ترسناک زیاد می بینی ؟
این چیه که نوشتی؟ آخه نوزاد نارس که به این شکل از مادر خارج کنن میتونه شیر بخوره ؟
شاید هم این داستان بر اساس اون داستان ساخته شده که سرباز مغولی هنگام ویرانی یک شهر، مادر کودک رو میکشه و نیزه رو تو دهان نوزاد میکنه؟
داداش گلم هر چیزی رو که شنیدی باور نکن.
علی
||
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
شما جنایتهایی که خود ارمنی ها دربارش کتابها نوشتن و سی سال بهش افتخار کردن رو براش دنبال سندی؟ کتابای همین رهبرای قبلی قره باغ رو بخونید. ویدیو هایون هم به وفور تو یوتیوب و همین اپارات خودمون موجوده. گول رسانه های ارمنی پرست رو نخورید.
این شخص درمورد جنگ ۳۰سال پیش راصحبت میکنه نه جنگ فعلی.بعدش هم میخوادبادروغ بزرگنمایی کند تاخودرا بعنوان قهرمان نشان دهد.ضمنا درمقابل قتل وجنایت وتجاورهای ارمنیهای وحشی نسبت به مردم بی دفاع آزربایجان مسلمان این کارها چیزی نیست.