ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
درود بر یار صدیق مسلمانان آذربایجان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
ایران شدیدا با اسراییل درگیری دارد و بدون وقفه برای اسراییل خط و نشان می کشد و از سوی دیگر علیوف و اردوغان، با علم به اینکه ایران قادر به جنگ در دو جبهه نخواهد بود، با خیال راحت و سر فرصت، به زودی کریدور زنگزور را برقرار خواهند کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
با عنایت به درگیری های متعدد ایران با سایر کشورهای دنیا، برقراری کریدور زنگزور و بالنتیجه انسداد مرز ایران و ارمنستان را مسجل بدانید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
اردوغان همچنین در مراسم افتتاحیه مجتمع نظامی نخجوان حضور خواهد داشت. به گفته دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه محور دیدار اردوغان و الهام علی اف در این سفر یک روزه، بررسی آخرین وضعیت کریدور زنگزور عنوان شده است.((((((((((((( تبریک به دیپلماسی جهانی ایران و مغز متفکر مسئولان ما !!!!!!!!!!!!!!!! آغاز سر فصل جدید درگیری و تنش در مرزهای شمال غرب ایران))))))))))))))))
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
ایران خوش خیال باسوریه و فلسطین سر گرم باش از چهار طرف به غارت رفتی از خواب بیدار شو بخت برگشته
بابک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
واقعا دم الهام علی آف گرم حرفش باعملش یکیه
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
ایران کامل افتاده دست افغانها روزی هزاران افغانی وارد کشور میشه اکثر شهرها شدن افغان شما فکرتون رفته پیش آذربایجان و ارمنستان به فکر خودمون باشیم
امیر پلنگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
ایران تبدیل شده به نخودی خاورمیانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
ای مسولین ایران بهوش باشید ترکیه و باکو و اسراییل درصدد اشغال جنوب ارمنستان و اتصال زمینی با نخجوان و ترکیه و محاصره و قطع ارتباط زمینی ایران با ارمنستان و قفقاز و اروپا هستند. چرا ما اقدامی برای الحاق نخجوان به ایران نمی‌کنیم .
محمد
|
United States of America
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
باید تکلیف این ترکیه وآذربایجان مشخص ویکسرشود وگرنه برای ما ایجاد دردسر خواهد کرد
نظرات بیشتر