دستاورد سازی دولت بی دستاورد با دستاوردهای روحانی!!!!
ناشناس
|
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
1
8
پاسخ
من در ایران به عنوان کار مند بسیار سطح پایین کار می کردم آن هم با حقوق ناچیز که به زور کرایه خانه ام را میدادم تازه با کلی تحقیر و سوال و جواب گزینش کار را گرفته بودم .
الان سالی ۷۷۵ هزار دلار حقوق میگیرم کلی هم احترام دارم صرفا گزینش علمی شدم آن هم با احترام نه آغا زاده بودن و نه چیز دیگری ملاک استخدام و کار نیست .
ناشناس
|
|
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
1
9
پاسخ
فقط کافی است سخنرانی خاتمی در سازمان ملل را بیاد بیاورید
ناشناس
|
|
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
0
12
پاسخ
خدا وکیلی رییس جمهور به این با حالی دیده بودید که هر روز یک سوژه جدید برامون روکنه و هی توی اوت بزنه و ملت را شاد کنه توی این دوران سخت زندگی.
نادر
|
|
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
0
10
پاسخ
در اینکه این اشیا قدیمی ارزشمند هستند شکی نیست در دولت های قبل هم روند بازگرداندن آنها وجود داشته است . ولی پیرو جنجالهای سخنگوی دولت مبنی بر خبر های خیلی خوب ، مردم منتظر خبرهای دیگری بودند که در زندگی آنها گشایشی ایجاد کند ولی افسوس که دولت حتی سخنگویی در حد شان و منزلت این مردم ندارد.
ناشناس
|
|
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
7
4
پاسخ
کامنت ها توسط عده ای با اهداف مشخص گذاشته و سپس لایک میشوند
اکثر کامنت ها فیکه