هر جای دنیا مهاجرت کنی دو سال باید بری کمپ بالای چهار دفعه بری دادگاه تو این دو سال شناخته بشی تا محسوس کنترل میشی امنیت جامعه به خطر نیوفته اینجا مملکت بی در و پیکر قاچاقی میاد بیمار روانی میاد در حالی که کشور ما برای خودمون امکانات زندگی بسختی تأمین میشه
خودتونو اذیت نکنین
کسی نیومده این مملکتو آباد کنه
این حضرات اومدن ایران رو از نقشه جغرافیا و از تاریخ حذفکنن
فکر کنین این قاچاقچی هر چیزه دیگه ای قاچاق کنه درآمدش بیشتره ولی ...
روزانه چندین هزار افغانی به صورت قاچاقی وارد ایران میشن که آمار دقیق آنها معلوم نیست به چند میلیون میرسه که با یک شورش داخلی صاحب کشور میشن چرا دولت یک فکری برای بیرون کردن آنها از کشور نمیکنه حتی بچه های از افغانی در مدارس دولتی ما درس میخونند بچه هام میگن تمام همکلاسیهای من افغانی هستند هر طرف نگاه میکنم افغانی می بینم چرا این افغانی ها از یارانه دولت ما استفاده می کنند ایران شده افغانستان.مسئولین این مردمان افغانی را از کشور خارج کنید تا مردم ایران نفس بکشند دیگه خسته شدیم از همه افغانی.
یکم از فلسطینیها یاد بگیرن که هنوز دارن برای کشورشون میجنگن نه مثل اینا فرار کنن تازه دولت مزخرف ما اعلام کرد که مدرسه برایشان رایگان است وکمکهایی هم بهشون طعلق میگیره اونوقت ما مبلغ زیادی هم باید برای ثبت نام پرداخت میکنیم وای برشما دولتمردان
سلام من با افغانیها مخالف نیستم اما اینها به قانون ما آشنا شدن و هر خلافی میکنند .چند وقت پیش یکیشون وقتی خرید کردیم بجای کارت من کارت دیگه داد ومن متوجه نشدم بعد رفته بود جای دیگه کارت را خالی کرد .. متاسفانه هم تهدید کرد چون خونمون را بلد بود .
سرایدارمون هم که افغانیها مرتب دزدی میکنه.. و همسایها از ترس چیزی نمی گن .
باید از ایران برن یا کنترل بشن و اگر خلافی کردن حتما بازخواست بشن.