مسئولان محترم باور کنید با این شرایط بد اقتصادی اگر پیشرفته ترین موشک ها،زیردریاییها، بمب افکن ها را هم بسازید، چون از سفره مردم هزینه میکنید اکثریت مردم خوشحال نخواهند شد.
وزارت اطلاعات دومین اطلاعیه خود درباره سلوان مومیکا (عامل قران سوزی در سوئد) را منتشر کرد. (اطلاعیه ای با عنوان اطلاعات تکمیلی و مستندات وابستگی سلوان مومیکا)
در این اطلاعیه تصویری از یک بنای سنگی منتشر شده که بیانیه مدعیست کلیسایی در عراق است
اما
نتیجه یک جستجوی ساده اینترنتی (جستجو با تصویر): این بنای سنگی در اسرائیل در کفر برام در الجلیل نزدیکی مرز لبنان واقع شده و به عنوان کمپ تابستانه دانش آموزان مسیحی آرامی استفاده می شود.
پرچمی که به عنوان پرچم «اتحادیه دمکراتیک سریانی» در بیانیه معرفی می شود پرچم آرامی ها است که برای اردوی تابستانه دانش آموزان در محل اردو نصب شده و ویدئوهایی از این محل و دانش آموزان آرامی وجود دارد که آنها در حال بازی در همین محل هستند.
نتیجه
این مکان اصلا در عراق نیست.
مومیکا در نصب پرچم موصوف در آن محل نقشی نداشته (نصب پرچم = حضور در اسرائیل!)
این ادعا که مومیکا از این اقدام خود تصویر ارسال کرده، غلط و در تناقض با اسناد موجود در فضای مجازی است. (نکته: این محل به دلایلی غیر از کاربری کنونی آن، مکان نسبتاً معروف و شناخته شده ای است و عدم آشنایی کارشناس پرونده با این مکان جای سوال است)
نتیجه گیری: با توجه به تأثیر ویژه ی اطلاعیه اول وزارت اطلاعات بر موضع جمهوری اسلامی علیه سوئد، بد نیست اگر مجلس شورای اسلامی در خصوص این موضوع و منبع داده های این بیانیه، از وزیر اطلاعات سوال کند.
پیوست:
بند3 بیانیه:
3 - مومیکا برای اثبات ارادتش به رژیم اشغالگر قدس، تصویری از پرچم رژیم صهیونیستی که در یکی از کلیساهای عراق و کنار پرچم «اتحادیه دمکراتیک سریانی» نصب کرده بود برای صهیونیستها ارسال میکند.
نکته: سلوان مومیکا در سوابق خود با این پرچم عکس دارد. در آن عکس مومیکا همین پرچم را در اتاق کارش، پشت سر خود نصب کرده ولی اینها دو موضوع کاملا جدا از هم هستند.
"امام جمعه مشهد: آن مقداری که من از دولت قبل حمایت کردم، از دولت سیزدهم نکردم" بله درست میفرمائید. فقط فکر کنم از اهالی محترم برره باشید و از افعال معکوس استفاده مفرموده اید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
امام جمعه مشهد: آن مقداری که من از دولت قبل حمایت کردم، از دولت سیزدهم نکردم
معنی حرف امام جمعه اینست که بین حمایت این دولت و دولت قبلی تفاوت هست که صد البته همینگونه هست و اندازه رو معلوم نکرده که ایشان یک مغلطه رو به خورد ملت دادند.
سردار رادن محترم گویا این التیماتوم شما من غیر مستقیم به مقوله حجاب ارتباط داشته باشد،و گرنه وظیفه ذاتی پلیس مقابله با هنجار شکنان است، در نتیجه احتیاج به رجز خوانی نبود.
هموطنان فکر نکنید این تورم نقطه به نقطه یک مقوله اقتصادی است، خیر منظور دولتی ها همین بازی خط ،نقطه خودمونه که قرار شده برای صرفه جویی فاصله نقطه ها از هم کمتر بشه.
آقای مخبر اگر شما برای جان مردم ارزشی قایل بودی درمورد تولید واکسن گزارش دروغ ارایه نمی کردی