تمام حرفهای مسوولین بیسواد و بی کفایت ایران شده تکذیب و حاشا و وارونه جلوه دادن واقعیت
ناشناس
|
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
0
20
پاسخ
آقای میرسلبم با توجه به دانش گسترده شما در همه امور؛ لطفا راهنمایی کنید. خودرو بنده با فشار بیشتر به پدال گاز دچار افت قدرت موتور می شود. لطفا بفرمایید چرا این اتفاق می افتد؟
پاسخ ها
غلام
||
۰۷:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
برادر میرسلیم رو ول کن پیر شده
برای مشکل شما از ارزانترین به پرهزینه ترین
1- استپر موتور چک کن
2- پمپ بنزین چک کن
3- تمییز کردن انژکتور
4- تعویض صفحه کلاچ
ناشناس
|
|
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
1
36
پاسخ
آرشیوی ؟ یعنی قبلا درگیری بوده
شهروند
|
|
۲۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
0
15
پاسخ
الان تو و رفقات دانش فنی انتقال دادی تو چند سال اخیر میر سلیم.بعد تو که آدم خوش فکر ی هستی ظا۶زا از زمان شاه مدیر بودی تو مترو تهران .تو نباید این حرفها رو بزنی که بعدا مسخره ات کنند .
ناشناس
|
|
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
0
25
پاسخ
آقایانی که دم از حجاب میزنند اعتقاد ی به حجاب دارند
ناشناس
|
|
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
0
30
پاسخ
با اطمینان می گویم که اگر هم گروهی باشند که بخواهند حجاب را درست کنند شما نیستید
هر وقت توانستید تورم را درست کنید و رابطه خودتان را با جهان عادی کنید حجاب را هم می توانید درست کنید
هر وقت توانستید دلار را تثبیت کنید حجاب را خواهید توانست درست کنید
علت بی حجابی ناشی از از بین رفتن اعتماد ها است اعتماد ها با دروغ هایی که تحویل مردم دادید از بین رفته است
ناشناس
|
|
۰۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
0
33
پاسخ
میر سلیم دانشمند با اولین پرواز به کابل افغانستان مهاجرت کنه تا بهتر زندگی کنه…………
ناشناس
|
|
۰۱:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
3
42
پاسخ
حجاب در همه جای دنیا آزاد است حتی عربستان ….
مهران
|
|
۰۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
1
2
پاسخ
با سلام
آقای میرسلیم، نزدیک به چهل و پنج سال از انقلاب گذشته و شما هنوز از تحویل یک خودروی صد در صد ایرانی عاجز مانده اید. تمام پشتیبانیهای دولتی و مردمی را هم داشته اید. سپاه در همین مدت با موشکها و ماهوارهایش را هم فتح کرد بگونه ای که کشورهای همسایه و غیر همسایه غبطه ما را می خورند.
شما با تولیدات خودروهای مضحکتان باعث مرگ هم وطنان ما می شوید.خودروسازی را به سپاه و ارتش واگزارید تا ببینید چگونه آنها از این صنعت، افتخار می آفرینند. مافیای خودرو در ایران دیگر جایگاهی ندارد.
در مورد گشت ارشاد باید گفت اگر گشت ارشاد در گذشته موفق بود در آینده نیز موفق خواهد بود. سوال من اینست که نماز واجبتر و مهمتر از حجاب در دین است. چرا گشت ارشاد برای برگذاری نماز راه نمی اندازید؟ .گشت ارشاد خود زنیست و نتیجه عکس خواهد داد.
ناشناس
|
|
۰۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۷
0
9
پاسخ
حاج حسین شرق زده: قبل ازاهانت به شعور ملت از کامپیوتر و تلفن همراه و ساعت و مابقی ادوات و آلات تکنولوژی دست بکش. دشمنی تو با امریکا واسه چیه. بابات را کشته. که میخوای انتقام بگیری.