محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
ترا خدا ول کنید این بحث رو- همین امارات تجارت خارجیش داره از 500 میلیارد ریال میگذره . کل این پول یه روزه رفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
یک مسؤل متخصص و دلسوز چشم و دل سیر میخواد که متاسفانه یافت می نشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
این تیترهای مسخره و عوام فریبانه چیست؟ اول قرار نیست پولی به ایران بدهند و ازاد سازی برای خرید کالای اساسی و پرداخت حق عضویت سازمان ملل است . بعد مبنای محاسبه چیست؟ تابناک در زمین ملت ایران و ارامش مردم بازی می کنی یا در زمین بیگانگان؟؟ این پول به اندازه یارانه نان که مردم مصرف می کنند و حقوق کارکنان وزارت اموزش و پروش هم نمی شود. بودجه سالانه دولت که صرف امور ختف عمرانی و بهداشتی و راه و نگهداری تاسیسا عمومی می شود دههها برابر این مبلغ است. اگر این پول را به بانک مرکزی یم دادند و اختیار هزنیه ان را هم داشت شاید می توانست بازار ارز را کنترل کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
اگر نمیدونی بدون که این پول تقریبا معادل یک پایه حقوقی
کارگران در سال گذشته است پس اول اطلاعاتت رو تکمیل کن بعد بیا اینجا نظر بده که این پول به اندازه یارانه نان مردم هم نمیشه. ضمن اینکه همونطور که این کارشناسه هم گفته چندین ساله کلی پروژه عمرانی نیمه تمام روی دست دولت هاست اما هیچ کدوم قدمی برای تکمیلش برنمی‌دارند! چرا؟ مگه این ممکلت کم پول داره! پس کی بدزده و اختلاس کنه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
چرا دولت باید به مردم دلار بدهد ؟ در امریکا که پول رایجش دلار است داشتن بیش از 10 هزار دلار به صورت اسکناس جرم است و در بسیاری از اقتصادهای قوی دنیا هم مردم با محدویت برای نگهداری ارز خارجی مواجه اند. دلار را به عده ای مید هند وبه جیا اینکه در ایران سبب ساخت و ساز شود صرف خرید ملک در تریکه و قبرس و ....می شود. این یعنی خیانت به همه ملت ایران به دلیل همین تقاضاها برای ارز برای خرید ملک و سرمایه گذاری در خارج است که هر روز ارزش پول ملی کاهش می یابد و متاسفانه بسیاری از ما ایرانی ها هم در حد توان به این تقاضایی که اتش به سفره مان می زند دامن می زنیم. ما ملت ایران همیشه خلاف عقل و علم اقتصاد حداقل در جهت منافع عمومی کشور خودمان حرکت می کنیم .
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
سهم هر ایرانی از پولهای بلوکه شده در چین و روسیه و سوریه و عراق چقدر است؟ سهم هر ایرانی از پولهایی که در عراق و لبنان وسوریه و ... خرج آبادانی آنجا شده چقدر است؟ سهم هر ایرانی از پول نفت و گازی که به جیب آقازاده ها رفته چقدر است؟ سهم هر ایرانی از نفت و گاز هدر رفته و برداشت نشده چقدر است؟ سهم هر ایرانی از هدر رفت عدم مدیریت مسئولین بی تخصص و بی مسئولیت چقدر است؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
انشالا حداقل باعث افزایش قدرت پول ملی و ارزش ریال شود که جزو ضعیف ترین پول های دنیا نباشد...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
هفتصد میلیارد دلار دست احمدی نژاد بود چه کرد جز تورم و کاهش ارزش پول ملی چیزی به دنبال نداشت حالا با هفت میلیارد چه می خواهید بکنید
ناشناس
|
Brazil
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
لطفا نظرات مردم را به گوش مسئولین برسانید
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
دولت باید تلاش کند تا ریشه قفرا بخشکاند و فقرا را ریشه کند همانطور که تا الان تلاش،میکرد
باهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
این عملکرد مدیران نالایق و مخرب هست که هزاران مصایب عظما برای کشور در داخل و خارج ایجاد کرده است که یکی از آنها برجام نافرجام کرده و اموال بلوکه شده و غارت شده در خارج می باشد.
نوشتن همه این مصایب بیش از اندازه مثنوی مولوی و نیز مثنوی و‌کتابهای نظامی گنجوی خواهد شد. که واقعا ضرور و حیاتی هست برای عبرت نسلهای بشریت در جهان و درتاریخ ذکر گردد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
قطعا هیچ تاثیری بر زندگی مردم ندارد.
یا سر از حسابهای کانادا در میاورد یا جیب حسن نصرالله! مردم را چه سود؟!
نظرات بیشتر