دبیر شورای امنیت ملی ایران از طریق توییتر آمریکایی که برای تمامی مردم فیلتره اعلام خبر رسمی جابجایی شون رو انجام میدن!!!!
دبیر جدید شورای عالی امنیت باز هم یک نظامی و از جنس سپاهی شد!!! آیا در این مملکت حتی 1 نفر هم تخصص در زمینه امنیت غیر از سپاهی ها ندارد؟؟؟
مهم تغییر مدیران میانی اجرایی و دستور پذیر دولت اصلاحات است.
تصور کنید مدیر کل حوزه ریاست سازمان تحقیقات کشاورزی آقای ابیانه هستند که مدیرکل سابق خانم معصومه ابتکار و محمود حجتی بودند و در حال حاضر در دولت رئيسي می باشد و با دستور پذیری از مدیران اصلاحات نسبت به ابقائ و مهره چینی مدیران دولت روحانی در دولت رئیسی ادامه و کارشکنی های دولتي جهت اضمحلال دولت رئیسی می کنند. به فرض مثال مانع تغییر رئیس تحقیقات برخی استان ها از جمله استان تهران به نام آقای صلاحی می شود
اینقدر که دانشگاه آزاد، امام حسین و پیام نور توی این چند ساله به مقامات با ملاقه آش دکترا داده اند، پیشرفت یعنی این. همانطور که گران شدن دلار و سکه را پیشرفت اقتصادی اعلام کردند چنانکه رئیسی گفتند ما پیشرفت کرده ایم راست فرمودند بالارفتن قیمت دلار خود پیش رفت هست
در کشور ما نخبه کشی یک رویه مرسوم نا مبارک است.کسانی که از نزدیک با شمخانی کار کردند می دانند که چه نیروی با ارزش و بی بدیلی است که در کاراکترهای مختلف میتواند ایفای نقش نماید مانند آخرین اقدام تحسین برانگیزش در عادی سازی روابط ایران و عربستان و امارات که از دست هیچ کس دیگری بر نمی آمد.لذا انتظار است تا مقام معظم رهبری همچون همیشه از این گوهر گرانبها حمایت و پشتیبانی نموده تا در زمان مناسب بهترین خدمات را به نظام و انقلاب و ایران بنماید.