جناب تسنیم اگر روزی 5 دلار میدن تو رو خدا بگو کجاست در این وانفسای اقتصادی کمک خرج خوبیه!
رضا
|
|
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
3
161
پاسخ
بیزحمت بعد از سلام و نگاه به سوریه ... به سیستان و جنوب کرمان هم عنایت داشته باشید .. فقر شدید و محرومیت... لطفا
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
هر وقت نگاهتان از گدایی از غرب به صورت کامل از کشور پاک شد و افرادی که ضد ایرانی هستند در آن منطقه تریبیون نداشتند که تشویق به کارهای خرابکاری می کنند به صورت غیر مستقیم
ناشناس
||
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
چند وقت پیش ترها رفته بودم استان سیستان برای کاری.وقتی روستاها و فقر مردم آنجا را دیدیم دلم به درد آمد.جناب ناشناس کاش واقعیت های جامعه خودتان را درک کنید وهمه چیز را به گردن دشمن نندازین
ناشناس
|
|
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
2
139
پاسخ
النته قبلا ایتجوری بود که بعضی ها اعتقاد به حجاب نداشتن ولی چون حقوق می گرفتن رعایت می کردن (بعضی کارمندان مهاجر صدا و سیما) حالا تسنیم عکسشو گزارش کرده. اگر کار بدیه چرا در مورد زشتی گرفتن حقوق برای رعایت حجابی که نهش اعتقاد ندارن چیزی نگفتی؟!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۷:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییی
ناشناس
||
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
دقیقا
خیلی از کارکنان سیمای میلی در بیرون از سازمان پوشش دیگری دارن و یا هنگامی که مهاجرت کردن به آن سوی آب. پس حساب کنین چقدر پول میگرفتن که پوشش شما رو تبلیغ کنن. این هم با اون در.
جواد
|
|
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
0
100
پاسخ
شنیده بودم که بعضی از وزرا ضرر بودنشون بیشتر از نبودنشونه! حالا با کاهش قیمت خودرو مصداقش رو هم دیدیم!
ناشناس
|
|
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
1
104
پاسخ
جناب ضرغامی، خوب گردشگر نمیاد دیگه، اینطوری پذیرفتند که نیایند!!!!
ناشناس
|
|
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
0
58
پاسخ
آقا مردم رو گول نزنید چرا تا حالا این محدودیت 8000 لیتر برای کارت سوخت جایگاه ها مطرح نبود حال میخوای اثبات کنی از اول اینطوری بوده؟!
حسین
|
|
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
0
77
پاسخ
گشتید یک بهانه پیدا کنید برای عدم واردات خودرو در سال گذشته و گیر دادین به کمربندعقب چانگان!!!! سایر خودروها چرا وارد نشدن؟
پاسخ ها
محسن
||
۰۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
علت اینکه ماشیهای خارجی وارد نشد نتوانست استاندارد سایپا را کسب کنند؟
ناشناس
|
|
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
2
117
پاسخ
این ساعتی 5 دلار رو کی پرداخت میکنه ؟ به ما هم بگین تو رو خدا،دستمزد کارگری رو امسال حدود ساعتی 60 سنت اعلام کردن !!!!!!
ناشناس
|
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
2
126
پاسخ
ساعتی 5 دلار ؟!!!
خب شما ساعتی هفت دلار بده همه خانومها با چادر بیان بیرون !!!
عسکر
|
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
2
104
پاسخ
یعنی فکر نمیکنید دروغتون زیادی تابلوه، ساعتی ۵ دلار میدن به اینهمه آدم که بیحجاب تو خیابون راه بدن؟! اگه اینجوری پس باید کلی دلار در جامعه باشه، چرا پس دلار گرونتر میشه؟! واقعا شما مسلمانید اینهمه افترا میزنید؟!در تمام دنیا حتی عربستان و لبنان و فلسطین حجاب اجباری نیست !آنجا هم ساعتی ۵ دلار میگیرند بی حجابان؟! اگر درست بود دلمون نمیسوخت میگفتیم آمریکا داره له ایجاد شغل یک میلیونی به دولت ایران کمک میکنه ولی معلومه که دروغه.