متذکر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
اگر مدیریتی درست و کار آمدی بر کشور حاکم بود نیازی بفروش جزیره ای نبود!
مسئولی که مدیریت را تا حد امضاء نامه ها و دستورالعمل ها و دستورات ساده می بیند هیچ وقت نمی تواند زیر مجموعه خود را به سر منزل مقصود برساند و یا آنرا ارتقاء دهد! و یا مسئولی که مدیریت را فقط در حد اینکه خود در آن شغل بوده و مثلاً کارگری یا کشاورزی کرده پس مدیر خوبی هم در آن حوزه هست و درد زیر مجموعه وزارتخانه اش را می فهمد ولی در عمل بجای تلاش و مدیریت برای رسیدن آن قشر به و وضع مطلوب و حقش و یا حتی رفاه می گوید باید باید با قناعت زندگی کنند درصورتیکه تورم شدید مجال قناعت را هم از آنها گرفته نمی تواند یک مدیر کارآمد باشد و آن مسئول زیر مجموعه اش را رو به انحطات خواهد کشاند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
این ماه اصلاً معلوم نیست حقوق بازنشستگان تأمین اجتماع به همان اندازه سال قبل پرداخت شود چه رسد به افزایش حقوق بر مبنای تورم و هزینه های زندگی!
مدیر عامل تأمین اجتماعی روزه سکوت گرفته و وزیر تعاون دم از قناعت می زند در حالیکه با این گرانی های افسار گسیخته دیگری مجالی برای قناعت نمی ماند! حتی حقوق برای پر کردن یک قلم زندگی آنهم با قناعت کفاف نمی کند!