به نظر میاید این رتبه بر اساس اعلام تولید ناحالص ملی به نرخ رسمی یک دلار 4200 تومان به بانک چهانی میباشد. ااقتصاد واقعی ایران در جدود 160 تا 170 میلیارد دلار است.
با دلار چند تومنی حساب کردند؟ با قیمت دلار الان یا با قیمت دلار الان حساب کردند؟ واقعیت اینه که حجم واقعی اقتصاد ایران رو باید با دلار آزاد حساب کرد نه دلار با قیمت ادعایی دولت. با قیمت فعلی دلار حجم واقعی اقتصاد ایران نصف این عدد ادعایی است.
ایران بیست ودومین اقتصاد جهانی بر اساس تولید ناخالص ملی با1596میلیارددلار شناخته شده است .اگر همین عددرا بر جمعیت کشورتقسیم کنیم درآمد سرانه بدست می آید.چیزی حدود هجده هزاروپانصد دلار.
اگر تولید ناخالص ملی ما به چهار هزار میلیارد دلار برسد در آن صورت در آمد سرانه ما به 50 هزار دلار خواهد رسید.
درآن صورت به رده هشتم اقتصاد دنیا می رسیم.
این عدد تولید ناخالص ملی یعنی توسعه یافتگی کشور،که در آن ازفقروبیکاری نباید خبری باشد.
گرچه جایگاه ۲۲ دنیا برازنده کشوری با منابع و نیروی انسانی جوان ایران نیست ولی همین جایگاه هم بدون توجه به شکاف طبقاتی عمیق به ایران داده شده ثروت در دست اقلیتی ناچیز جمع شده و بقیه مردم تقریبا بی بهره هستن