فقط ساده اندیشان و کسانی که تا نوک دماغ خود را می بینند باور می کنند که روسیه متجاوز و اکراین مورد ظلم است. مردم اکراین خود با زلنسکی مخالفند و قبل از جنگ اکراین عنوان بالاترین امار فساد در بین مسیولین در اروپا را یدک می کشید به نحوی که برنامه فرانس ۲۴ یک برنامه اختصاصی در مورد اختلاسهای شخص زلنسکی پخش کرد. این جریان برای ۵ سال قبل از شروع جنگه زمانی که کسی اسم ایشان رو نشنیده بود. رسانه های غربی مثل جریان واکسن این بار هم موفق شدند تا محتوای مورد نظر را به خورد مخاطب داده و فردی فاسد و رشوه گیر را در نقش قهرمان جا بزنند.
برای غرب وامریکا فقط تنش مهم است . ژاپن وکره جنوبی را کره شمالی مشغول کردن، چین را باتایوان وایران را جدیدا" با آذربایجان باکو وروسیه با اکراین..... واقعا" شیطانند
تلفات اوکراین بالا بوده روسیه هم بی بخار است ولی اوکراین الان در وضعیت خوب نیست همیشه تعجب میکنم چرا غرب کشور های آشغال را با حاکمان نالایق را همپیمان نظامی اقتصادی خود می کند و همه جوره از آنان حمایت میکند ولی کشوری مثل ایران را به این دلیل که حاکم آن آشکارا از استقلال عمل ایران حرف میزد در گوادلوپ پشت آن را خالی کرد لعنت به این دوستان
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۱
دقیقا به دلیل همان استقلال عمل. غرب دنبال غلام حلقه به گوش است. صدام هم از زمانی که روبروی غرب ایستاد منفور آمریکا شد.
آن مغروق در استخر گفته بود که المان ارتش نداره و بخاطر همین که هزینه ارتش نمی کنه پیشرفت کرده است. الان این مانور داره با رهبری نیروی هوایی المان برگزار میشه ه؟
کل نیروهوایی این چند کشور توسط آلمان رهبری میشه. البته مشخصه که امریکا نمی خ اهد رو بازی کند و المان رو جلو انداخته است. امریکا در المان ۱۰۹ پایگاه نظامی داره. کل المان زیر نظر انریکاست.
این مانور قدرت روسیه رو نشون میده که در مقابلش ۲۰ تا کشور بسیج شده اند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۱
دقیقا. من مطمئنم اگه سی کشور به آمریکا حمله کنند حداکثر ظرف یک ماه از هم پاشیده. هم از درون. روسیه قدرتمند تر از چیزی بود که فکر می کردم.
دوستان محترم آقای زلنسکی دلاور برای شما متهم به فساد مالی است من کاری ندارم ایشان برای امرار معاش در جوانی مشغول ببخشید عریان اجرا کردن بودن ولی الان رییس جمهور اوکراین است خب تا همین جا ولی ایشان از قدرت سو استفاده کردند و تمام ناکارآمدی و فساد خود را و همین طور نزدیکان فاشیست خود را پشت این جنگ قایم کردن برام نه روسیه مهم است نه اوکراین بزارید خراب بشن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۱
تازه ایشان وقتی که کمدین بودند از نظر مالی متوسط به پایین بوده الان هر گوشه دنیا ویلای میلیون دلاری دارد. بس که پاکدست هست.