مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
پس تکلیف خون شیخ نمرچی شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
تغییر مرزهای ژئوپلتیک خط قرمز است. اگر همین مساله ساده را علی اف فهمید که هیچ اگر نه ...
ناشناس
|
United States of America
|
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
شاید این برنامه روسیه باشه که کل قفقاز رو تحت کنترل خودش بگیره. اول با کریدور ارمنستان به قره باغ و بعد کریدور آذربایجان به ارمنستان و بعد شاید کریدور روسیه به ارمنستان. همه این کریدورها هم تحت نظارت روسیه خواهند بود. گرجستان هم داره میاد طرف روسیه. ما باید در این برهه تاریخی بسیار هوشمندانه و حساب شده عمل کنیم و از رفتارهای احساسی دوری کنیم.
ناشناس
|
Austria
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
البته نباید به دنبال تنش زایی بود ولی شیطنت های الهام علیف دیکتاتور باکو کم نبوده بهترین راه ضمن پرهیز از تنش زایی ، مسلح کردن ارمنستان به تسلیحات پیشرفته است به شرط اینکه روسیه اجازه بدهد چون علیف یک از مهره های روسیه است .
دنیای بدون جنگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
با سلام
جنگ بین ایران و آذربایجان یک تله بیشتر نیست که منافع و زیر ساخت های باکو را از بین برده و برای ایران نیز جنگی فرسایشی همانند جنگ روسیه و اوکراین را به ارمغان خواهد آورد. اروپا و آمریکا مخصوصا اسراییل توان مقابله مستقیم با ایران را ندارند چون برایشان هزینه دارد به همین خاطر علیف رو جلو انداختن. در دنیای امروز حرف از رنگ و نژاد و زبان عقب ماندگی هست و هر کسی که از این دریچه نگاه می‌کنه یا نا آگاه هست یا خائن.
باید علیف رو آگاه کرد، اگه آگاه نشد پس خائن به مردم خودش هم هست بی سر و صدا باید خاموشش کرد. در این جریانات وطن فروشان شناسایی شده به جزای عملشان برسند. ما جنگ نمی‌خواهیم هیچ مردمی جنگ نمیخواهند چون فقط مردمان کشورها کشته میشوند مردم آذربایجان دوست و برادر ما هستن
تورک اوغلو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
چرا ایران با دشمن آذربایجان که ارمنستان جانی هست دوست شده و در تعارض با اصول همسایگی نیست آقای تابناک؟؟؟!!!!