باید مناقصه عمومی و بین المللی برگذار میشد و هر شرکت قیمت پایین به ازای هر متر مکعب آب شیرین سازی شده با دریافت انرژی به قیمت جهانی ارائه بدهد کار داده شود. مپنا سابقه موفق در ساخت توربین ندارد و سرمایهگذاری در این شرکت عظیم بر باد رفته است. نباید اجازه داد وارد حوزه های دیگر شود.
پاسخ ها
فعال صنعت برق و آب
||
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱
مپنا که بیشتر از نصف کل نیروگاه های ایران را با توربین و تجهیزات ساخت خودش احداث کرده، سابق موفق در ساخت توربین ندارد؟!!!!
بله حتماً باید با شرایط برابر (از نظر تضمین سرمایه، تضمین خرید، صدور مجوزها، مالیات، بیمه و ...) مناقصه برگزار شود. اگر همه شرایط برابر و همسنگ شود، هیچ خارجی حاضر نیست با شرایطی که شرکتهای ایرانی در ایران کار می کنند، سرمایه و تجهیزات به ایران بیاورد.
مپنا هم باید در مناقصه با شرایط همسنگ و برابر شرکت کند و قیمت بدهد. مثل همه پروژه هایی که تا الان کار کرده.
اگر قرار است به اسم فاینانس به شرکتهای خارجی امتیاز بدهیم، خب همان امتیاز را به شرکت ایرانی هم بدهیم که شرایط رقابت برابر باشد.
سلام، مسئله شیرین کردن آب کار خوبی است اما تا زمانی که فرهنگ صخیح استفاده از منابع انرژی الخصوص آب را نداشته باشیم با مشکل کمبود مواجه می شویم ما پر مصرف ترین در منابع انرژی هستیم و از طرفی مشکل آب کشاورزی را چه می کنید و برای اصلاح سیستم آبیاری کشاورزی که ۹۰درصد آب را مصرف می کند چه کردیم
کار حیاتی و ارزنده ای هست که گرچه دیر شروع شده ولی جلوضرر هرجا گرفته شود ،نفع هست،
پیشنهاد میشود که در طول این ۲۷۰۰ کیلومتر و بصورت یک برنامه ریزی دراز مدت آب شیرین کن های گوناگون نصب شوند و فاصله آنها هم حدود ۲۵ کیلومتر باشد و همه آنها هم بصورت شبکه سرتاسری آبرسانی کل کشور نظیر شبکه گازرسانی سرتاسری بهم وصل گردند و آب شیرین مصرفی شهرهای کشور برای همیشه تامین گردد.البته بصورت اولویت بندی آبرسانی انجام گیرد.
سرمایهگذاری، فناوری و قیمت واقعی؛ پیشنیاز حل مسأله آب کشور / نمیدونم چرا هر جا گیر میکنن صحبت قیمت واقعی میشه الا حقوق و دستمزد که واقعی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟