اگر با دیدن مو عنان از کف می دهید نیاز دارید در بیمارستان روانی بستری و درمان شوید. کجا دیده اید برای درمان سرطان کسی، عینک زدن دیگران را ممنوع کنند!!؟
از ماست که بر ماست
برگردید به اوایل انقلاب ،زمانی که انقلابی های دو آتیشه با افکار و رفتارهای تند و آتشین خود خواستند جامعه را در یک آن متوحل کنند و رفتارهای خشن نشان دادند . زمانی که در اوایل کسی جرات نداشت یک ترانه گوش کند و از ترس مامورین کمیته انقلاب اسلامی در پستوهای منزل موسیقی گوش می کردند. زمانی که کلمه موسیقی حرام بود.حجاب و پوشش هم همینطور بود
حکومت اون زمان که زمان که فرصت داشت با پافشاری روی مسیر غلط گشت ارشاد و آزار مردم فرصت سوزی زیادی کرد. اگرقبل تر بی خیال گیر دادن به مردم میشدن هیچ روسری از سر نمیافتاد. متاسفانه کشور تاوان لجاجت عده ای رو میده که هنوز هم همون یه عده مسئولند و ماجرا رو بدتر میکنن.
همچنین نمیشه حاکمیت خطاي خودش رو پشت قانون پنهان کنه وقتی قانون و روند تصویبش و حتی افراد تصویب کننده مردمی نیستند این قانون غلطه و شکسته شدن ناگزیره. اگر واقعا مردم داری اندکی در ذهنها هست این قانون رو به همه پرسی بذارید یا مردم رو اذیت نکنید و سکوت کنید.
من خودم چادری نیستم. اما سعی میکنم با پوشش معقول بیام بیرون.
بنظرم مردها و پسرها حتی از دل اروپا هم جنبه نیمه برهنگی یا بی حجابی ندارن.
اگه کمی قشنگ و خوش استایل باشی بخای بی حجابم باشی قطعا قطعا یا میدزدنت. یا صدمه های کلامی میزنند و دست مالی میکنند
پس ادم عاقل خودشو از ارزش نمیندازه
متاسفانه افراط گشت ارشاد ، نتیجه اش شد این !
گشت ارشاد بدترین ایده ممکن بود که آخرش هم معلوم نشد چه کسی راه انداخت که این همه صدمه به نظام و انقلاب و کشور زد .
به نظربنده بهتره تو کار همدیگه دخالت نکنیم ومزاحمت برای دیگران درست نکنیم ،هرکس یه عقیده وطرز تفکری دارد نیاز نیست بخواهیم اعتقادات وننظرات خودمون رو به دیگران تحمیل بکنیم .
وقتی هنوز نمی فهمید که بی حجابی بی بند و باری نیست دیگه حرفی باقی نمی مونه. متاسفم براتون
پاسخ ها
صمد
||
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
عژیزم یه مثال میزنم اگه یه نقطه ازبدن سرطانی بشه ، همونجامتوقف نمیشه ،۱۰ سال پیش تارموبود ۲ سال پیش روسری بود الان نافه سال آینده... ۵ سالدیگه آزادی همجنسبازی ۶سال دیگه آزادی ازدواج بامحارم وحیوانات...سرکش ترین امیال شهوت جنسیه اگه به مردی که ازلحاظ فیزیکی سالمه تمامه زنای محله روبدی وآزادبزاریش میگه محله اونوری ام میخوام.
ناشناس
||
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
صمد اقا
کشورهای مسلمان دیگه چکار کردن ؟
ما هم مثل اونها
آیا در سوریه و لبنان و ترکیه و عمان و امارات و عربستان و... زنان و مردان لخت در خیابان می گردند و همه همجنس گرا و منحرف شده اند ؟؟
اگر مسلمان هستید پس باید قرآن برای شما ملاک باشد نه حرفهای دیگران لطفا در مورد حجاب در خود قرآن جستجو کنید تا به قاطعیت برسید حجاب هیچ ربطی به اقتصاد ندارد و اون خانمی عزیزی می گوید قیامت برای حجاب مجازات خواهد شد یا نه باید مطمپن باشد که این اتفاق خواهد افتا د چون وعده خود خداوند است انشالله خداوند خود همه را به راه راست هدایت کند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
بگذار برای حجاب مجازات شوند
شما پاتو از روی گلوی مردم بردار
کسی به شما رسالت نداده که جامعه را به زور ببری بهشت
خداوند به پیامبر هم چنین رسالتی نداد
ناشناس
||
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
خدا فقط بلده باشما صحبت کنه
ناشناس
||
۱۶:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۸
من چنین چیزی پیدا نکردم در ثانی چطور غیر از ایران و طالبان باقی کشورهای اسلامی به چنین چیزی نرسیده اند و در همه کشورهای اسلامی حتی عربستان حجاب آزاد شده است
ای بابا چرا اینقدر گیر دادید به روسری دخترها ؟؟ یه فکری هم بحال این پسرهای بی حجاب هم بکنید . یعنی چه دختر باید روسری و چادر بکنه بعد پسرها ول بگردند . اصلن من میگم برای پسرها هم حجاب اجباری کنند . روسری پسرونه . چادر مردانه . شال آقایون .