دوستان دشمنی امریکا با روسیه ریشه ای و اساسی هست دلیلش اینه که در جهان فقط کشوری که دو ویژگی همراه هم داره می تونه ابرقدرت باشه اول منابع طبیعی مولد انرژی دوم تکنولوژی. چین دومی رو داره ولی اولی رو نداره به همین دلیل اینقدر در سیاست خارجی محتاط عمل می کنه چون امریکا اگه دسترسی چین رو به انرژی قطع کنه چین نابود میشه. رابطه خوب چین با کشورهای صادر کننده نفت و گاز هم به همین دلیله. روسیه ازونور تنها کشوری هست که مثل امریکا هم نفت و گاز داره هم تکنولوژی.( بگذریم که روسیه تقریبا معدن تمام انواع فلزات کمیاب و نادر از الماس و طلا بگیر تا تیتانیوم رو در خاک روسیه داره).
اینم اضافه کنم هیچ ابرقدرتی حتی به دوستانش اجازه دسترسی به هر دوی اینها رو نمیده امریکا به کشورهای عربی ماشین و سلاح صادر می کنه ولی هرگز تکنولوژی ساختش و در اختیارشون نمیذاره. ازونور اروپا و شرق اسیا تکنولوژی دارن ولی منابع ندارن و محتاج کشورهای غنی از منابع هستن تا چرخ اقتصادشون بچرخه. روسیه به همین دلیل دشمن شماره یک امریکا بوده هست و خواهد بود و امریکا از هر فرصتی برای تجزیه و زمین زدن روسیه استفاده خواهد کرد این مساله هم ارتباطی به اکراین و حقوق بشر و پروپاگاندایی که رسانه ها در مغز شما می کنند نداره.
روسیه در لجنزاری که ایجاد کرده تا کمر گیر کرده و در آینده نچندان دور غرق خواهد شد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
روسیه ناتو رو به درون باتلاق خواهد انداخت (که همان حمله اتمی است
ناتو هم در باتلاق غرق خواهد شد اما قبل از غرق کامل پاچه روسیه را خواهد گرفت و او را هم با خودش به داخل باتلاق خواهد انداخت و هردو غرق و نابود میشوند
برای جهانی امن. آمریکا را بمباران کنید
اگر صدها بمب اتم باشه بهتر
هرچند 10 شهر اصلی و مهم آمریکا هم بمباران شوند کافی است. حدودی 100 میلیون آمریکایی به درک واصل خواهند شد
ناشناس
||
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
اتفاقا اونی که هر جا میرسه دخالت و ترور می کنه امریکاست