پزشکان و حتی کادر پرستاری و اتاق عمل ایرانی با حقوق حداقل 50 الی 100 برابر ایران در کشور های آمریکا و کانادا از چندین سال قبل مشغول به کار هستند.
در حال حاضر تجار و بازرگانان ایرانی که هم اکنون دارای واحدهای تولیدی فعال در کشور هستند، تصمیم به مهاجرت برای جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی به دلیل نوسانات اقتصادی در کشور گرفته اند.
شرکت های دانش بنیان هم که به دبی و ترکیه نقل مکان می کنند.
سال 1357 یک کیلو گوشت گوسفند با استخوان 57 ریال بود. همچنین حداقل حقوق یک کارگر صفر 6200 ریال بود وحقوق روزانه کارگر بدون مهارت 210 ریال بود. یعنی یک کارگر می توانست با حقوق یک روز خوددر حدود 3 کیلو ونیم گوشت خریداری کند. به قیمت الان گوشت حقوق روزانه یک کارگر باید
10500000ریال و حقوق ماهیانه یک کارگر صفر 320000000 ریال باشد. ببینید چه بر سر قشر کارگر آمده. هر روز هم دولت وهم مجلس دم از به فکر معیشت بودن کارگران می زنند.
بهرام عیناللهی درباره آمار منتشره درخصوص موج مهاجرت پزشکان به خارج از کشور گفت: به عنوان یک کارشناس، نه به عنوان یک وزیر، زیرا من رئیس انجمن آموزش پزشکی کشور هستم و به عنوان یک کارشناس در جلسات مختلف هم در خارج و هم در داخل شرکت کردهام میگویم، پزشکان باید به جایی مهاجرت کنند که نیاز باشد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: امروزه در اروپا، آمریکا و کانادا نیاز پزشکی وجود ندارد. از همکاران خود من افرادی بودند که چشم پزشک بودند به کانادا رفتند و در حال حاضر اپتومتر شدهاند و کار چشم پزشکی به آنها نمیدهند!!!!
جناب وزیر!
من دوسال است در تورنتو زندگی میکنم
اتفاقا هفته پیش رفتم کلینیک چشم پزشکی و با افتخار یک چشم پزشک ایرانی مرا معاینه کرد . بسیار پزشک حاذقی هم هست و درامدش هم عالی هست ( خدا بهش بیشتر بده حقشه)
ضمنا جهت اطلاع شما باید عرض کنم درامد یک اپتومتر در کشوری مثل کانادا قطعا از درامد یک پزشک عمومی یا عضو هیات علمی شاغل در ایران بالاتر است و زندگی اش در اینجا کاملا تامین است پس عجیب نیست اگر یک چشم پزشک ایرانی در این کشور بدنبال کار اپتومتری برود