عموم مردم نسبت به چرایی افزایش نرخ ارز آگاهی ندارند، و به همین دلیل نمی دانند چطور و چه مطالبه ای از دولت باید داشته باشند
تنها راه حل این مسئله چند ده ساله یک راه است، اصلاح بودجه و حذف ردیف بودجه هایی که حیاتی و ضروری نیستند، به اندازه ای که تمام مخارج بودجه معادل درآمد دولت باشد نه بیشتر،تا دولت مجبور نباشد برای تامین بودجه خود به افزایش نقدینگی بدون پشتوانه روی بیاورد، اگر این اتفاق بیافتد، برای همیشه همیشه با افزایش نرخ ارز خداحافظی خواهیم کرد و پس از چند سال تورم زیر 5 درصد خواهد شد
مگر آمریکا در حال فروپاشی اقتصادی نبود؟ چطور دلار تقویت شد؟ فقط با افزایش نرخ بهره؟!! واسه دلخوشی ملت هم که شده بعضی وقتا مسولیت بعضی اتفاقات رو به عهده بگیرید اساتید اقتصاد دان !!
دولت تمام تلاشش را برای کنترل نرخ ارز و تورم به کار بسته اما اصل موضوع بیماری مزمن اقتصادی است که همه دولتها رو دچار مشکل کرده و صدالبته تحریم ها مثل شلاقی است که یک بی وجدان به این بیمار می زند. باید بیماری رو علاج کرد. با اهانت به مسئولین که کاری درست نمیشه!!!!!
بزک نمیر بهار میاد