با این افکار و رفتار احساسی و بی منطق ضربه بزرگتری به کشور وارد می کنید و شرایط عقب گرد علمی، تکنولوژی و پیشرفت را فراهم می کنید. جنابان به اصطلاح مسئول؛ منافع ملی ارجح است بر منافع شخصی
ناشناس
|
|
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
0
7
پاسخ
چرا کارگزاران نمی خواهند بفهمند که مشکل جای دیگری است . مردم ایران از فقر و بیکاری و عقب ماندگی رنج می برند و این مسئولین به فکر شاخ و برگها هستند. بابا جان دست از سر دیگر کشورها و دیگر ارگانهای خارجی بردارید و به فکر حل معضلات این مملکت از روش منطقی و معقول باشید. باور کنید اگر مردم دل خوشی از مسئولین خود داشته باشند خودشان بهتر از تمام مسئولین در حفظ دین و فرهنگ کشورشان اقدام خواهند کرد.
ناشناس
|
|
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
8
1
پاسخ
به نظر من فقط شبکه ملی باید درست شود
ایستگرام هم خیلی خوب شد فیلتر شد واقعا فقط وقت گیر و هزینه بر بود
ناشناس
|
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
0
2
پاسخ
باید 10 سال قبل و قبل اینکه نصف بیشتر ملت عضو شوند این کارها می کردید یا قبول می کردن یا اگر نمی کردن از دم فیلتر می کردید مانند فیسبوک و کمتر عضو می شدن
همیشه کند بودید و هستید
ناشناس
|
|
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
1
3
پاسخ
درخواست نمایندگی عوامفریبی است. واتساپ ادعا می کند پیام ها را بطور کامل رمزنگاری می کند که حتی خود واتساپ از محتوای پیام ها اطلاع ندارد. درخواست نمایندگی واتساپ کاملا بدون کاربرد است.
ناشناس
|
|
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
0
4
پاسخ
یک پیام ۴ مگی در ایتا فرستادم دو روز است تو راه است
امروز دوستم را دیدم با بلوتوس براش ارسال کردم
ناشناس
|
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
0
3
پاسخ
فیلتر نووو ای دونت نو. بیکاز
ناشناس
|
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
0
4
پاسخ
متوجه نشدم کی ببه کیه!! یک کلام ما را تحویل نگرفتن و تمام
ناشناس
|
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
3
0
پاسخ
یک واقعیت: شرکت متا قبل از فیلترینگ خودش ایرانی ها رو فیلتر کرده (توجه کنید به این مساله که اینستاگرام بدون تغییر ایپی و فیلترشکن روی گوشی ها قابل نصب نبود) این یعنی اونها از طریق گوگل پلی ایپی های ایران رو بسته بودند و علاقه ای به وجود ایرانی ها توی اون پلت فرمها نداشتند. نمیدونم اصراری که ما مردم برای استفاده از اینستا با استفاده از فیلترشکن(البته در صورتی که اگاهانه می بود) رو باید نوعی حق طلبی قلمداد کرد یا یجور سماجت بی مورد. ارسال نامه رسمی هم از طرف یک نهاد رسمی رو اونم تو این وضعیت بنده به شخصه نمیتونم درک کنم. در ضمن من خودم اینستا رو دوست دارم و این نظر کاملا بیطرفانه هست.
علی خوزستان
|
|
۰۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۶
0
5
پاسخ
به نظر من فقط واتساپ را آزاد کنید جهت ارتباطات خانوادگی تمااس تصویری برای کسانی که دوراز خلنواده هسان و محل کارم هستن خیلی ضروری هست