منصور
|
Germany
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
خود گوگل از هر کرم رایانه ای بدتر است. با اتصال به گوگل در حقیقت اجازه ورود به حریم شخصی و ضبط تمام اطلاعاتی که در رایانه شخصی وجود دارد داده می شود. فرد خود متوجه این مسئله نمی شود ولی در حقیقت گوگل تسلط کامل به رایانه شخصی داشته و اطلاعات را جمع آوری کرده و تا 18 ماه در استفاده عمومی و بعد هم خوب معلوم است دیگر برای مقاصد دیگر حفظ می کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
سلام
اسم این ویروس Staux هستش و یک جاسوس افزاره متاسفانه تقرییا یکساله که سیستمهای کشور هدف یعنی ایران رو با هماهنگی شرکتهای امنیتی دنیا برای عدم شناخت اون مورد تهاجم قرار داده خوشبختانه ولی دیر یکی از شرکتهای امنیتی ایرانی اون رو تشخیص داده و آنتی ویروس اون رو هم عرضه کرده.
نتیجه اینکه ما از هرجهت مورد تهاجم قرار گرفته و می گیریم جدای از هر نوع تفکری ما ایرانی هستیم و باید از کشورمون دفاع کنیم صد مسلم که اونها دلشون برای ما نمی سوزه باید بهوش باشیم و انشاالله اماده مقابله.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
وقتی گروهی در داخل کشور به سایتهای خارجی حمله می کنند می بایست منتظر عواقب آن نیز بود. فقط فرق آن در این است که ما گروهی سایت بی ارزش را هدف قرار می دهیم و آنها سایتهای صنعتی ما را آلوده می کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
سروري كه در اتاق كنترل يونيت يك كارخانه صنعتي وجود دارد نبايد به هيچ عنوان اتصالي به اينترنت و يا حتي شبكه‌هاي داخلي داشته باشند.

خب وقتی به شبکه داخلی هم وصل نشه دیگه سرور نیست که چرتیکست
ناشناس
|
Canada
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
پس ارتش سایبری بیکار نشسته؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
فرار از اینترنت....خنده دار است.
در آمریکا یخچال ها رو هم به اینترنت وصل کرده اند.
چند روز دیگه آقایون می گن وسایل و دستگاه ها را هم به برق نزنید!