خبر موشک هایپرسونیک فوق العاده مهمه ولی ممکنه بهش توجه لازم نشه و لازمه در زمینه اقناع نسل جوان بیشتر کار بشه تا این دستاوردهای مهم برای کشور رو راحت از دست ندن
ناشناس
|
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
48
پاسخ
دلار چند!!؟؟؟
ناشناس
|
|
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
23
2
پاسخ
در اکثر کشورهای دنیا دانشگاهها پولی هستند و رشته های پزشکی گران ترین رشته های دانشگاهی هستند حدود ۵۰۰ هزار دلار در یک دانشگاه متوسط. خال اگر دوره تخصص را هم در نظر بگیرید این مبلغ خیلی بیشتر می شود. طبق امار فوق اگر ما ۱۰۰ هزار مهاجرت پزشک داشته باشیم. یعنی یک سرمایه ای حدود ۵۰ میلیار دلار که کشور هزینه کرده است را به راحتی از دست داده ایم. البته من به دید اقتصادی نگاه کردم وگرنه ضررها بشیار بیشتر از این چیزها ست. کشورهایی مثل استرالیا و کانادا به دلیل همین مهاجرت ها و مهاجرت های شرکت های استارت اپ و همچنین مهاجرت های سرمایه گذاری موفق شده است خدمات خوبی به مردمش دهد. در حال حاضر کاری که دولت باید انچام دهد تمام دانشگاه ها به نرخ جهانی قیمت گذاری شوند ولی همه دانشجویان بورسیه کامل باشند حال اگر کسی قصد مهاجرت داشت جهت خرید مدرک تحصیلی اش باید کلیه هزینه ها را بپردازد و کسانی که نیاز به ترجمه مدرک ندارند (در ایران مشغول می شوند) کاملا رایگان و شبیه به الان می باشد. حالا حتی اگر هم مهاجرتی انجام شود می توان به چشم تربیت تحصیل کردگان به آن نگاه کرد.
ناشناس
|
|
۲۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
39
پاسخ
خب الان سرنوشت پولی که به مخابرات پرداخت کردیم چی میشه؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
باید برگردونه به حساب مردم تحت عنوان بستانکاری مردم
ناشناس
|
|
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
39
پاسخ
حاج علم اگر اخبار رو میخوندی متوجه میشدی که طبق اخبار انتخابات اینبار امریکا در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده.طبق تئوری شماها این میزان ارا مقبولیت حکومت را میرساند!!!
ناشناس
|
|
۲۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
28
پاسخ
از بزرگترین افات و فساد در ایران مشخص نبودن میزان ورود و خروج پول به کشور بخاطر همین بیرنگ بودن خزانه کشور است.
ناشناس
|
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
31
پاسخ
آزادی یعنی در هر جایی که از امکانات و اموال و منابع بین المال خرج می شود مردم بتوانند براحتی نظر بدهند و اعتراض و انتقاد کنند و حساب و کتاب با رضایت اکثریت مردم همراه باشد
آیا چنین چیزی در کشور ما وجود دارد؟
ناشناس
|
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
21
پاسخ
خوشبحال روسیه
ناشناس
|
|
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
1
44
پاسخ
حقوق بشر مهمتر از هایپرسونیک است
ناشناس
|
|
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
0
23
پاسخ
سهامداران متضرر بورسی چه کسی به فریادشان میرسه ؟؟؟