ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
درجایی که بازار ابو سفیان بود و تخریب شده مقابل درب فتح تا فاصله حدودا یک کیلومتری تمام هتلها درحال تخریب هستند و مجموعه ای از بیش از یکصد هتل با حیاط مشترک در حال ساخت است که دو میلیون نفر زائر را اسکان میدهند و زمانیکه من ماکت طرح را در مکه دیدم تما این هفت برج در مقابل آن هتلها که درحال ساخت هتسند اصلا به چشم نمیایند محل طرح نقطه مقابل همین ابراج البیت است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
این هم سر انجام پول حجاج!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
حداقا نصف هزینه این برج با پول زائرین ایرانی هزینه شده!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
منبع درآمد بسیار خوبی هست،پذیرش 100،000 زائر در شب، اگر به فرض محال هزینه اقامت هر شب در این هتل فقط 10 دلار باشد ، میشود روزی 1،000،000 دلار !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
***********اينها همه نقشه صهيونيست هاست وقتي زائران به خانه خدا مشرف مي شوند محو ديدن اين برج بشوند
و آن هلال بالاي ساعت همان نماد شمعدان صهيونيست هاست كه ذهن را ناخداگاه به آن طرف مي كشاند***********
علی رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
مجموعه ماسونی ابراج البیت به عنوان ((شاخهای شیطان)) در ساعت 11 و 11 دقیقه روز 21 دسامبر 2012 رسما افتتاح خواهد شد تا سایه شیطان به طور کامل بر روی کعبه قرار گیرد.

این بقیه الله....