آخه آقای سردبیر IQ ، جوانفکر گفت:مردم در انتخابات نهم یعنی انتخابات 84 از جریان اصولگرایی عبور کرده و به احمدی نژاد رای دادند وگرنه در انتخابات دهم که مشخص بود طیف اصولگرایان همه و همه به جز حزب عدالت و توسعه کنار احمدی نژاد بودند. بد نیست یه مقدار گوشاتون را معاینه کنید
حسین احمدی
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
کسیکه نامه رهبری در مورد آقای مشائی را اجرا نکرد و دستور مقام معظم رهبری در پیام نوروزیکه فرمود قوانین مجلس باید اجرا شود و یا رئیس جمهور باید در جلسات مجمع تشخیص شرکت کند و شرکت نمی کند آیا اصول گرا است !
ناشناس
|
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
1
پاسخ
آقای احمدی نژاد و اطرافیان اصولگرا هستند ولی اصولی که خود تعریف می کنند نه اصول مد نظر شریعتمداری و امثال او هرچند شباهتهایی در کار باشد و به زودی تفاوت این اصول آشکار خواهد شد
ناشناس
|
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
اينقدر مسائل حاشيه اي و به درد نخور را مطرح نكنيد. چي عايد ملت و كشور مس شه با اين حرفها؟
افراد يا رسانه هايي كه دائم دنبال اين چيزها هستند چه مشكلي را حل كرده اند.
ي كم به خود بيائيد اگر واقعاً كشورتون را دوست داريد و بر سرنوشت خود و ملت دغدغه داريد.
ناشناس
|
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
انچه مشخص است اين است كه امروز مملكت ما وضعيت خوبي ندارد. اقتصاد و كسب و كار و بازار حسابي به هم ريخته است و اين مقصرش هر كه هست در آينده جايگاهي در ميان مردم نخواهد داشت. اصولگرايي يا احمدي نژاد
من
|
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
اینم شد یادداشت؟
خب که چی؟
این حداکثر یک اشاره به تناقض در مواضع شریعتمداری و جوانفکره. باباجان یادداشت اسلوب داره،هرچی که بنویسی یادداشت نیست!!
امير
|
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
اولا كيهان از كجا اين طور ادعا ميكنه كه تودههاي عظيم مردم اصولگرا هستند؟ اتفاقا برعكس، اكثر توده مردم، اصلا اصولگراها و به عبارتي رياكاران را اصلا قبول ندارند. مثل اين كه اقاي شريعتمداري اصلا از ساختمان كيهان و نهادهاي حكومتي، در اجتماع تردد ندارند. ثانيا؛ كي گفته كه كارنام احمدي نژاد در شهرداري درخشان بوده؟ تمام كارهاي او در شهرداري، پلي بود براي رسيدن به رياست جمهوري و صرفا جنبه تبليغاتي داشت مثل همين وام شهرداري به زوجين ولي آيا هيچ وقت جواب ميلياردها تومان پولي كه در شهرداري گم شده بود را داد؟ به هر حال به قول دوستمون، چه احمدي نژاد اصولگرا باشه و چه اصولگرايان با احمدي نژاد باشند، اين مسئله دردي از دردهاي مردم را دوا نمي كند و با اين اوصاف دولت روز به روز طرفداران خود را از دست مي دهد.
سید
|
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
اکثر کسانی که در این انتخابات به آقای احمدی نژاد رای دادند به خاطر خودش نبود. خود من بدلیل رفتارهای غیر منطقی ایشان و نزدیکانش نمیخواستم به ایشان رای بدهم ولی بعدا به خاطر تغییر شرایط و احساس تکلیف به ایشان رای دادم و در اصل به خاطر کسی بالاتر از خود آقای احمدی نژاد!!!
امیر مهاجری
|
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
0
0
پاسخ
حیف از این تکنولوژی(اینترنت)که مصرف این چرت و پرت ها میشه دیگرون چه استفاده ای از اینترنت میکنند ما چه استفاده ای!!!!!!!!!!!؟