فردا
|
Netherlands
|
۰۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
پوتین در نهایت با ذلت و خواری اوکراین را ترک خواهد کرد متجاوز همیشه خوار گشته صدام را که همه دیدن پوتین را هم در نهایت از فاضلاب بیرون خواهند کشید .
ایرانی باشرف راستگو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
عباس جان انزمان شوروی بودیعنی همین اکراین تصمیم گیرنده بودپس شوروی راباروسیه قاطی نکن،، زشت هست وقتی رو سیه وشوروی ازهم تمیزنمیدهی،قلم نزن سنگین تری،،،،همه خیانتکاران نجس ماهواره ای دنبال اختلاف انداختن بین ایران باروسیه وچین هستندتا تحریمهاشون جواب دهدغرب اروپا ۵۰۰ کانال ماهواره راه انداختندتاایران نابودکنندوخیانتکاران درانها فعالندودستورتحریم میدهندووو
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
ترسیدم
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
اولا مقامات ایران بارها اعلام کرده اند پهپاد به روسیه نداده اند .
ثانیا اگر میگویید کشور ثالثی نباید به روسیه صلاح بدهد شما که تمام کشورهای اروپایی و امریکا پول و صلاح و نیرو بطور مستمر به شما میدند و لابد اینها اشکال ندارند . .
ثالثا اگر شما توانایی حمله بیرحمانه دارید خب الان همین حمله بیرحمانه را به روسیه بکنید
ع ا ز
|
Canada
|
۰۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
فعلآ هر کس از مادرش قهر میکند و یا سر خورده میشود و یا میخواهد بگوید کسی هست از آب کل آلود بحریه میبرد و با اتحام زنی به ایران میخواهد بگوید کسی است اگر اوکراین واقعآ اینقدر قدرت داشت که ایران را دارد تهدید میکند چرا در این مدت جنک که کل دولتهای غربی با متحدان آن دارند همه حوزه از کی یف حمایت میکنند هیچ غلطی بر علیه روسیه نکرده است و حالا گردنش کلفت شده به ایران گردن کلفتی میکند خیلی بیل زن هستند خودشون را بیل بزنند اوکراین همان اوکراین است که ۲۴ ساعت از جنگ نگذشته بود بیش از ۱۴ میلیون مردمش کشور را ول کردن و فرار کردن و آواره اروپا شدن امروز زلنسکی دلقک و اطرافیان آن با حمایتهای غربیها و آلت دست بودن غربیها برای ایران شده آدم و قدرتمند منطقه اروپا خیلی قدرت داره مردم خودش رو برگرداند از آوارگی چرا پوچ بودن و ضعف خودشان را به گردن ایران میندازند کی یف که راست و دروغ با چهارتا پهباد شکست خود را به گردن ایران میندازد اگر با ایران بخواهد در بیفتد چه خواهد گفت ؟ایران با کسی شوخی ندارد و به کسی هم باج نمیدهد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
عزیزانی که مخالف اوکراین هستند
لطفا آماده اعزام به روسیه وجنگ باشید

لطفا حالا مسولان هم فرزندان خویش را ازاروپا به روسیه بفرستید
حسین ازارومیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
آقای دلقک اگرایران تسلیحات به روسیه بده توسحلی پدرتوهم که امریکاباشه ایران نمیترس میگه دادم ولی حرف دهنتو بفهم ایران روسیه نیست به عقب برگرده گفته بودندجماعت بازیگرهیچ اعتمادی نیست چون درتوحم زندگی میکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
من نمی دو نم ایران برای چه چیز روسیه دلش را به او خوش کرده
ناشناس
|
Canada
|
۰۴:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
با سلام دولت قیمت دلار و ارز را واقعی کند خیلی ها ارز کشور را مفت خارج می کنند .
بنده خدا دور قبلی رییسی گفت مرا اگر انتخاب کرده بودید دلار ۵۰۰۰ تومان می‌شد. حالا چیزی زیاد نشده فقط سی هزار تومان ناقابل.در عوض رییس جمهور فرمودند ۴/. یک در صد رشد اقتصادی داشته ایم.
عبدالله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسرائیل،مرگ بر مزدور وطن فروش
نظرات بیشتر