مشکل گرانیه مشکل بی کاریه مشکل دزدیه مشکل اختلاصه مشکل نادیده گرفتن مردمه مشکل قطع اینترمن و عدم پاسخگوییه مشکل فقره مشکل آقازاده های خارج نشینن مشکل مسئولین بی کفایتن ، حجاب بهانه هست هنوز اینو نماینده ها نفهمیدن . اینا واقعا نماینده مردمن
تابناک تو هم که اصلا نظرات رو حذف میکنی دو تاشم بزار بمونه خوب
نکات خوبی در گزارش بیان شده. فاصله زمین خوردن تا رسیدن اورژانس که بیش از 10 دقیقه بوده زمان طلایی احیا بوده که به نظر می اید در این زمینه قصور صورت گرفته.
اونهایی که توهم ضرب و شتم در مسیر رو دارند براشون سوال نیست چرا بعدشش در سالن راحت نشستن و راه می روند؟ فیلم پدرش بالا سر مرحومه در بیمارستان هم موجوده که پدرش هم میگه هیچ اثار ضربه ای نیست و اتفاقا پیکر رو می بینه و قایم کردنی در کار نیست.
اگر همان اول کار همه باهم محکوم کرده بودند کا به اینجاها نمی کشید دیگر فایده ندارد خوب یا بد کلی هزینه برای نظام درست کرد هر کاری مانند اینجور حوادث اول کار باید تصمیمی درست گرفته شود
طبق این گزارش باید خانواده مرحوم مهسا امینی رابدلیل پیگیری مرگ فرزندشان که امانت دردست پلیس بوده بگیرن محاکمه ومجازات کنند که چرا قبل از اظهارنظرپزشک قانونی چرایی مرگ امانتش نزد پلیس را خواسته اند
با اینکه قضیه مهسا امینی خیلی مهم است اما اینکه فکر کنند مسئله فقط همین بوده نوعی خوشخیالی و چشم بستن به واقعیات است.
در مورد مهسا مهمترین چیز برای مردم این بود که وقتی شما فردی رو به دلیل واهی و تحقیر آمیز سوار ون می کنید و به بازداشتگاه می برید هر اتفاقی مسئولیتش با شما است حتی اگر فرد بیمار بوده و در اثر این اتفاق اوضاعش وخیم شود.
ضربه یا استرس هیچ فرقی در اینجا با هم ندارند... این رو بفهمید خواهشن.
تابناک تو هم که اصلا نظرات رو حذف میکنی دو تاشم بزار بمونه خوب