اخه علی کریمی خودش داره تو منطقه محروم وتو خرابه زندگی میکنه که از اونایی میگه که از ایران رفتن . خودش که تو تهران کاخ نشین و تو خارج از کشور هم که یه زندگی دیگه داره . تو دیگه چرا علی ؟ بعدشم این دختره قانون را رعایت نکرده . حالا هم یه سکته زده .به پلیس چه ربطی داره . حجابشو رعایت میکرد سکته نزنه
علی کریمی، تو یکی حرف نزن! هر کی میگه نون و پنیر تو یکی سرت رو بذار و بمیر! تو برو به مال و ثروت برس به کاخ و ماشین چندین میلیاردیت برس! تو رو چه به درد مردم رسیدن!؟
یک انسان در اثر کمترین استرس در یک شهر غریب ودر محیطی انتظامی دچار حمله قلبی شده ،بحدی که نیاز به طبیب و بیمارستان و تدابیر درمانی ضروری بوده ، میدونید یعنی چه ،یعنی حتی ما نحوه دادن تذکر شفاهی ویا بقول دین ما امربه معروف ساده را هم بلد نیستیم و میزارم طرف از ترس واسترس سکته کنه .این یعنی عمق یک فاجعه ،چه اخلاقی چه معنوی ودینی.نیازی نیست کور کورانه تعصب خرج بدیم و از یک افول اخلاق دفاع کنیم .بیایید کمی بخودمان بیاییم و ملت را دریابیم .