کاشکی مسولان محترم کمی بذل توجه به افکار عمومی میداشتند و اینقدر مسائل مختلف بویژه موضوعاتی را که بصورتی پاک و خالص به عواطف و ملاحظات مذهبی ما گره خورده است را ملعبه افکار و مطامع سیاسی خود نمیکردند. البته این درد دین میخواهد و دیگر هیچ . . . .
هيچ ربنايي از صداي هيچ هنرمندي به زيبايي و معنويت شجريان نيست.استاد شجريان براي ايران است و صداي ربناي ايشان هميشه در گوش ماست. بيخود از نظرات ايشان ايراد نگيريد. ايرادها در جاي ديگر است. فقط كافيست چشم و گوش بصيرتتان! را باز كنيد.
آوای ربنا یادآور سالها روزه داری ماست ازکودکی که با شنیدن آن ذوق رسیدن به لحظات اقطار و کامل شدن روزه مان بوده تا اکنون که یادآور عزیزان ازدست رفته ای است که ما را به این راه رهنمون شدند و با شنیدن آن فاتحه ای بدرقه آنها مینمودیم
با داشتن استادی که هم شخصیت خود و هم شخصیت مردمی که دوستش دارن را حفظ می کنه به ایرانی بودنم افتخار مکنم از صمیم قلب استاد شجریان دوست دارم چون به واقع یک انسان می باشد زنده باد و نفسش گرم که باعث مباهات ایران و ایرانی است .و مثل بعضی ها به خاطر هیچ شخصیت خود را زیر پا قرار نمی دهد.