 یک مشت عقده ای پشت کنکور پزشکی مانده شروع کردند به به بد و بیراه گفتن و حمله به پزشکان، رسانه هایی مثل تابناک هم دامن زدند به این هجمه ها این هم عواقبش.
 							 							یک مشت عقده ای پشت کنکور پزشکی مانده شروع کردند به به بد و بیراه گفتن و حمله به پزشکان، رسانه هایی مثل تابناک هم دامن زدند به این هجمه ها این هم عواقبش. 							 						 c شما هم لطف کنید در کار همسایگانتان دخالت نکنید . در ضمن ایران وزارت خارجه دارد.
 							 							c شما هم لطف کنید در کار همسایگانتان دخالت نکنید . در ضمن ایران وزارت خارجه دارد. 							 						 بی اخلاقی ترین انتصاب :
 							 							بی اخلاقی ترین انتصاب : بی اخلاقی ترین انتصاب :
 							 							بی اخلاقی ترین انتصاب : اگر راهیان اربعین قرار بود هزینه سفر را خودشان بپردازند این همه بی نظمی بوجود نمی آمد
 							 							اگر راهیان اربعین قرار بود هزینه سفر را خودشان بپردازند این همه بی نظمی بوجود نمی آمد 							 						 حتما دو تابییعت هستش میگن..صد در صد شما ک راست نمیگی
 							 							حتما دو تابییعت هستش میگن..صد در صد شما ک راست نمیگی 							 						 وقتی درآمد یک پرشک 200 برابر یک مهندس میشه
 							 							وقتی درآمد یک پرشک 200 برابر یک مهندس میشه وضعیت اعضای هیئت علمی دانشگاه بمراتب بدتره. به همه دانشجویان توصیه میکنم که اگر بدنبال آینده بهتری برای زندگیتان هستید سراغ هیئت علمی شدن نیایید. الان وضعیت دریافتی اعضای هیئت علمی بسیار نامناسب بوده و در حد و شأن آنها نیست. با حقوق هیئت علمی خانه دار شدن رویایی بیش نخواهد بود. سرنوشت اعضای هیئت علمی دقیقا شبیه سرنوشت معلمان خواهد شد و الان عملا هم شده.
 							 							وضعیت اعضای هیئت علمی دانشگاه بمراتب بدتره. به همه دانشجویان توصیه میکنم که اگر بدنبال آینده بهتری برای زندگیتان هستید سراغ هیئت علمی شدن نیایید. الان وضعیت دریافتی اعضای هیئت علمی بسیار نامناسب بوده و در حد و شأن آنها نیست. با حقوق هیئت علمی خانه دار شدن رویایی بیش نخواهد بود. سرنوشت اعضای هیئت علمی دقیقا شبیه سرنوشت معلمان خواهد شد و الان عملا هم شده. 							 						 جناب سرلشکر باقری
 							 							جناب سرلشکر باقری چرا ایرانی ها اینقدر مهاجرت می کنند؟اول همه می دانند چرا؟ولی من ماندم چطور فرزندان مسئولین که در یک خانواده مذهبی زندگی کردن به قول خودتان  وضعیت کار و در امد بسیار عالی داشته و دارند مهاجرت کردند؟؟؟ایا مسئولین فکر نمی کنند که کارشان ایراد دارد که حتی فرزندانشان گریزان هستند......؟تا برسد مردم عادی.....؟
 							 							چرا ایرانی ها اینقدر مهاجرت می کنند؟اول همه می دانند چرا؟ولی من ماندم چطور فرزندان مسئولین که در یک خانواده مذهبی زندگی کردن به قول خودتان  وضعیت کار و در امد بسیار عالی داشته و دارند مهاجرت کردند؟؟؟ایا مسئولین فکر نمی کنند که کارشان ایراد دارد که حتی فرزندانشان گریزان هستند......؟تا برسد مردم عادی.....؟