ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
معلوم نیست طالبان چند میلیون نیروی بی نام و نشان در مهاجران افغان در ایران دارد، این یک خطر بالقوه است که متاسفانه از چشم مسئولین دور مانده است.همانطور که داخل شده اند همانطور هم سلاح و مهمات می‌توانند وارد کنند.بهتر است همه آنها ثبت نام شوند و هر کس ثبت نام نشده باز گردانده شود. یک فرصت زمانی جهت ثبت نام به آنها داده شود و سپس با جدیت تمام موضوع پیگیری شود وجود این جمعیت بیگانه یک خطر امنیتی واقعی است.آیا داعش در آنها نیست.
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
طالبان تسلیحات آمریکایی زیاد داره و خطرناکه
مذاکره دیپلماتیک بهتره
طالبان سواد استفاده از این تسلیحات را نداره و اگر ایران اراده کند در مدت کمتر از بک هفته میتواند کل افغانستان را ضمینه ایران کند.
و افغان ها هم بسیار خوشحال خواهند شد چون دیگر مجبور به گذر از مرز نیستند.و ضمینه کشور همزبان و مادری شده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
شکاف طبقاتی کاهش و خندق طبقاتی افزایش یافت؟؟؟
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
شکاف طبقاتی کاهش و خندق طبقاتی افزایش یافت؟؟؟
بدلیل محو طبقه متوسط شکاف طبقاتی به گسل تبدیل شده و حالا دو طبقه داریم بک طبقه بسیار کوچک ثروتمند و بک طبقه فقیر و طبقه متوسط که در همه جوامع حافظ طبقه ممتاز است اگر از بین برود جامعه با شورش مواجه میشود.به همین دلیل جوامع غربی همیشه بدنبال توسعه و گسترش این طبقه هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۶
وکیل الدوله ها الان برای حمایت بیشتر دقیقا چه کاری انجام بدهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۶
هنوز نمی دانید شکاف چقدر است، فکر کردید حقوقها را بهم نزدیک کنید شکاف پر شد، آقا شکاف بین همه حقوق بگیران حتی نجومی بگیران با بعضی ویژه خواران را ظاهرآً ندید، شکاف که چه عرض کنم دره و حتی عمیق تر!!!