بنده به عنوان یک استاد دانشگاهی در زمینه رشته میکرو بیولورژی و علوم آمایش سرزمینی باید به ارزتان برساند که در شرایط دشوار کنونی که غرب تحت فشار اقتصادی در حال فروپاشی و امریکا هم به علت تمام شدن نفت خود کاملا ازبین رفته و پوشالی هست لذا باید با اقتصاد مقاربتی و تحمل فشارها و تحریم کاغذ پاره که باید این کاغذ پاره ها جمع آوری و بازیافت تا در امور مهمه نضیر آموزش و پرورش و حقوق معلم ها افزایش ک
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
استاد دانشگاه! کی تو رو استاد کرده که عرض رو ارز می نویسی
جناب معاون وزیر ارتباطات شما مسیولین خودتون اولاا از همه پر توقع ترید دوما خودت اینترنت پرسرعت بهت میدن که میگی مشکلی نیست اتفاقا خیلی هم مشکله وضعیت نت در ایران ..وامام جناب ثابتی مجری وابسته .تو سر پیازی یا دم ان..بتو چه که دخالت میکنی در اموری که هیچ ربطی بتو نداره تو برو اجرایت را انجام بده ..مگهعه سیاستمداری یا عضو تیم هستی یا کارمند سارت ؟؟ بتو چه همین شماهعا هستید که انگلای جامعه هستید و اتش روشن میکنید ..همین شماها موجب بدبختیهای این مملکتبد ..
این مهاجرانی رسماً اعلام کنه چه کاره است و از کجا ارتزاق می کنه. یا قصد برگشتن داره که داره اینجور رفتار می کنه، یا اصولاً برای ماموریت رفته بوده لندن. خلاصه با این رفتار بی شک جزو خوشنامان نیست. در هر دو صورت اگر پشیزی از خزانه ملت ایران برداشته و برده یا خرجش شده حلال نیست و بسیاری از مردم راضی نیستند.
تناقض در ادعاهای اعضای هیات علمی از یک طرف ادعا می کنند که از شرایط درامدی ناراضی هستند و از طرفی دیگر سعی می کنند فرزندان خود را با استفاده از سهمیه و رانت وارد دانشگاه و مدارج بالای علمی و در نهایت هیات علمی کنند "طرح فرزندان اعضای هیأت علمی"
نسخه 2021 شاخص سالانه کیفیت زندگی دیجیتال (DQL) نشان مي دهد در بين 110 كشور كه 6,9 ميليارد نفر در كره زمين را شامل مي شود در باب كيفيت اينترنت به ترتيب كره جنوبي اول ، امارات متحده عربي دوم و چين سوم است و ايران رتبه 94 را داراست . بعد وزير فناوري اطلاعات مي فرمايند توقع مردم زياد شده ؟ رتبه كلي ايران نسبت به سال 2020 چشمگيرترين افت و نزول را داشته و 23 رتبه تنزل كرده از 56 به 83 رسيده و در رتبه 23 آسيا قرار دارد ، البته از نپال ، سريلانكا ، پاكستان و بنگلادش بالاتريم !!! جالب اينكه اسرائيل و سريلانكا در شاخص مقرون به صرفه بودن اينترنت مقام هاي دوم و سوم جهان را دارا هستند . آقاي وزير به جاي اولويت دادن به اموري كه اصولاً به شما و وزارتخانه مربوط نيست سعي كنيد كه كيفيت زندگي ديجيتال مردم را ارتقاء دهيد كه كسب و كارهاي مردم با سرعت و دقت بيشتر انجام شود . والسلام .
كيفيت اينترنت
كره جنوبي
امارات متحده عربي
چين
94