آقای شریعتمداری، بزرگوار اگر برجام اینقدر بد ومضر است چرت بی خیالش نمیشوید و رهایش نمیکنید؟
ناشناس
|
|
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
0
39
پاسخ
در شهر بندرعباس فقط یک پزشک متخصص جراحی کودکان وجود دارد و همون یک نفر هم در مطب شخصیش فقط پول نقد میگره و الان دو ساله که بهونه خرابی کارتخوان میاره. تازه کارت به کارت هم قبول میکنه منتها به شماره کارت منشی اش.
ناشناس
|
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
2
57
پاسخ
در یک رفراندوم نظر مردم رو درباره برجام و توافق بپرسید تا مشخص بشه خواسته مردم با کاسبان تحریم تفاوت داره
مگر مردم صاحب اصلی این مملکت نیستن؟ پس نظرشون هم باید مهم باشه
ناشناس
|
|
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
0
39
پاسخ
حسین شریعتمداری: تحمیلکنندگان فاجعه برجام باید در یک دادگاه ویژه، مورد مؤاخذه علنی قرار گیرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا یکنفر تو این مملکت پیدا نمیشه که رک و راست و امام حسینی بگه برجام چیه ؟ آیا اونسالی هم که با قرارداد برجام یک هواپیما پول نقد آمد برجام بد بود ؟ اگر برجام فاجعه است چرا در این دولت باز هم دنبال توافق برجام هستند ؟
آیا کسانی که از اساس با برجام مخالف بودند و بارها چوب لای چرخ دولت و برجام و مذاکرات گذاشتند الان میتونند مذاکره کننده خوب و صادقی برای توافق باشند ؟
ناشناس
|
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
2
13
پاسخ
نتایج آزمون وکالت مرکز مشاوران قوه قضاییه چه شد؟ آخرش بر اساس نظر مجلس نتایج اعلام میشه یعنی تراز رو در نظر میگیرن و ده هزار نفر قبول میشن یا بر اساس نظر مافیای انحصار طلب که میخواد بر اساس امتیاز تعیین کنه و انحصار رو بیشتر کنه چون طبق قانون قدیم هم 7 هزار نفر قبول میشدن و اینها میخوان با قانون ضد انحصار یک انحصار جدید ایجاد کنن و تعداد قبولی رو به 2500 نفر تقلیل بدن. اینم از عجایب قانونگذاریه که از قانون ضد انحصار برای انحصار بیشتر استفاده بشه.
ناشناس
|
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
18
14
پاسخ
.....از آنها بخواهند فقط به یکی از دستاوردهای برجام برای کشورمان اشاره بفرمایند...کاملا حق با حاج حسین شریعتمداری است ولی حالا دولت اصولگرا چرا دنبال احیای اون سند بی خاصیته؟!!
ناشناس
|
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
58
2
پاسخ
احسنت سید محرومان
ناشناس
|
|
۲۰:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
58
4
پاسخ
برجام بزرگترین صدمه به اقتصاد کشور بود و عوامل باید محاکمه بشن
ناشناس
|
|
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
1
55
پاسخ
اقای رئیسی تو رو خدا بس کن ، بین شیعیان عراق هم اختلاف پیش اومده ، مسائل با تفکر حل میشن
محمدایوب
|
|
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
41
2
پاسخ
رسانه های خبری انقلابی ومذهبی باید آنقدر پیگیری کنند محاکمه روحانی وبرجامیون ودلواپسان امروز را تا حداقل به پیشنهاد حاج حسین شریعتمداری بیایند پاسخگو شوند