آقای سخنگوی افزایش تورم را به برجام ربطی ندارد بلکه ازسیری شما مسولین است اگر یکماه مانند بازنشستگان حقوق دریافت میکردید تورم اینقدر زیاد نبود
ناشناس
|
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
27
پاسخ
توافق برجام در وین به یک خواب و رویا شبیه است
داود
|
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
45
پاسخ
آقای مرجبا :ما تورم را به برجام ربط ندیم حتما" باید به بی عرضگی شما ربط بدیم.
داود
|
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
1
43
پاسخ
آقای عباسی شما که از متن مذاکرات برجام اطلاعی نداری چگونه عدم توافق را به زیاده خواهی طرف مقابل ربط میدی؟
ناشناس
|
|
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
40
پاسخ
اگه تحصیل کرده ها در تاکسی اینترنتی کار می کنند دلیل اش بیکاری و مشکلات زیاد اقتصادی است که شما نماینده حتی این مورد ساده را هم نمی توانید ببینید و بفهمید، چا برسد به مسائل بزرگ و کلان کشور!
علی
|
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
5
58
پاسخ
یادش به خیر مذاکرات زمان ظریف را کتاب نوشتن ولی الان همه چی محرمانه شده به این میگن لاپوشانی گند کاری
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
ببخشید اشتباه منفی دادم
مهران
|
|
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
24
پاسخ
افای عباسی لطفا چهار تا اقتصاد دان ایرانی و سه تا فوتبالیست اسم ببر .
ناشناس
|
|
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
1
19
پاسخ
کنار هم بودن مشاور روانشناس و روحانی لوث کردن کار حرفه ای است فردا برای پزشکان این کار را می کنند تا سیل بیکاران به اصطلاح حوزه تحصیل کرده را شغل کاذب بدهند . با این وصف بعد از این کی حاضر است به خاطره مشاوره پیش مشاور برود..... بجای تولید کار واقعی و ثروت مرده خواری راه نیندازید البته از مجلس فرمایشی انتظار دیگری نیست.
ناشناس
|
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
20
پاسخ
چهار سال در انرژی اتمی بودی جز حصارکشی چکار کردی یک مشت بی سواد باخودت آوردی سه بار خونه سازمانی آت رابا هزینه دولت عوض کردی .
ناشناس
|
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
0
20
پاسخ
تحصیل کرده ها از روی خوشی برای شندرغاز مسافرکشی نمیکنن بلکه برای امرار معاش مجبور شدن. احتمالا چند وقت دیگه مسئولان خواهند گفت از اینکه بیکاری بین مردم زیاده مردم حس خوشحالی دارن.