بیست گیگ اینترنت می خریم به اندازه دو گیگ ازش استفاده نمی بریم اونقدر چشم به گوشی می دوزیم و وقت میذاریم تا صفحه ای باز شه اونقدر گوشی رو خاموشو روشن می کنیم که گوشیم داغون شده خلاصه اگر عدالت الله باشد که حتما هست برای بانیان اینترنت همین آیه وای بر کم فروشان بسه من که ازحفم و وقتم نمی گذرم حالا هرکسی میخاد مقصر این وصع باشه.وای بر کم فروشان
حسن
|
|
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
1
41
پاسخ
چقدر این خبرهای مضحک تان موجب مزاح مردم نگونبخت فلک زده درین روزهای تيره میشود. ممنونیم
ناشناس
|
|
۲۳:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
1
39
پاسخ
سرعت پایین اینترنت مصداق ایه وای بر کم فروشان است
ناشناس
|
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
1
28
پاسخ
گرچه بازی های سیاسی افت و خیزهای خود را دارند. اما تصور ضعیف شدن کشورهای با بودجه چند هزار میلیاردی یا اولین بودجه جهان که حتی رقمش در حدود 2000 میلیارد دلار، اشتباهی راهبردی و محض است. لذا دل بستن به این تصورات به معنی راهی برای آسیب دیدن. نباید فکر کرد که یک کشور با اندکی افت و خیز رو به نابودی بگذارد.
پاسخ ها
جلال
||
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
جناب 16 این رقم فقط بودجه دولت فدرال است که وظیفه اش درامریکاصرفا سیاست خارجی وامنیت ملی است.بودجه دولتهای ایالتی درمجموع 8 برابراین رقم است.
م. ع ت..
|
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
1
36
پاسخ
احتمالا منظور وزیر ارتباطات این است که با قطع اینترنت مساله فیلترشکن هم حل می شود
ناشناس
|
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
1
36
پاسخ
اندر حكايت اختيارات وسيع ملكه انگلستان به روايت جناب پناهيان !!
--------
چنان به ياد دارم كه در سالهاي نه چندان دور كه اين همه سايت ها و فضاهاي مجازي و اين همه شبكه هاي تلويزيوني نبود و تلويزيون هم البته يكه تاز ميدان بود و و در منطقه ما يك شبكه هم بيشتر نبود و آن شبكه مستطاب يك ، يعني شبكه سراسري ..كه آن شبكه هم ساعت ١١ الي ١٢ شب فيتيله خود را پايين كشيدندي و غزل خدا حافظي خواندندي ومجري بر صفحه تلويزيون حاضر مي شد و اعلام مي نمود كه برنامه هاي امشب هم در همين جا به پايان مي رسد و تا فردا بعد از ظهر همه شما را به خدا مي سپاريم و مي رفت ، !! بله در أن ايام گاه گاهي شنونده راديو بي بي سي بوديم !! و شنيدم در يكي از آن برنامه هاي راديويي كه نيمه طنز هم بود ، -- كه در آن برنامه حتي راديو خودشان يعني راديو بي بي سي را راديو بي بي سكينه مي خواند !! .خوب يادمه ، مجري آن برنامه نيمه طنز ، يك شب از ملكه انگلستان به عنوان ملكه بي بو و بي خاصيتي نام برد كه تقريباً هيچكاره است و همه كاره هم نخست وزير است كه خانم تاچر باشد ! واز قضاي روزگار اين دو خانم هم بيشتر مواقع آب شان به يك جوي نمي رود !! العهدة علي الراوي آن برنامه !! بله ! اين هم خاطره اي از ساليان دور ، ولي نه چندان دور !!
ناشناس
|
|
۰۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
1
46
پاسخ
واقعا چرا باید تاریخ کشورمان تحریف بشه. بخاطر دوروز نزدیکی روس ها به ما که اونهم بخاطر انزوای جهانی روسیه است باید از خیانت روس ها به ایران چشم پوشی کنیم!
ناشناس
|
|
۰۰:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
1
30
پاسخ
وزیر ارتباطات حرفهای عجیبی می زنه فکر کنم کلا میخواهند اینترنت را قطع کنند
ناشناس
|
|
۰۱:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
1
37
پاسخ
اینترنت آزاد حقه همه مردمه شما حق نداری مردم رو دسته بندی کنی به شما ربطی نداره آدمهای بالغ چی میبینند چی نمی بنند دخالت توی همه امور مردم نکنین
محمود
|
|
۰۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
2
37
پاسخ
سردار سلامی !
امریکا در متن سیاستهای منطقه دیده نمی شود ولی همانند عروسک گردان همه را عروسک گردانی می کند حتی عروسک عمو ولادیمیر گیرکرده در منجلاب اکراین !
امریکا پوست خربزه زیر پای پوتین انداخته که هرکس دستش و بگیره با خودش سقوط کنه !