روحانی میخواهدآبروواعتمادازدست رفته خودراباجلسه برقرارکردن پیروپاتالهای کاخ نشین خودش بدست بیارهچقدرهم سفسطه میبافه.مدت ۸سال کشوررابه قهقرابرده حالابفکراعتمادبافی دوباره افتاده.دولت اصلاحات فقط بدنبال سیاسی بازی وپرکردن جیب خودشون و۴هزارآقازاده هایی هستندکه خارج ازایران درس میخونندوبعدا هم بعنوان خدمتکارکشورهای غربی میخوان صاحب منسب بشن.خداخودش یاریمان کند.
حبیب الله حسینیان
|
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
14
9
پاسخ
سلام دولت روحانی اقتدار موشک به داعش زدیم ،روحانی پول موشک سازی زیاد کرد ،۲۵درصد حقوق من را زیاد کرد ،به مردم می گفت مشکل تحریم ظالمانه بی سابقه ترامپ است، مردمی بود و پرتلاش، امروز گرانی شاخ هر شده، باید مردان روحانی را بیاورند تا ارزانی شود،،،،
ناشناس
|
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
13
11
پاسخ
هیچکس برای کیک و ابمیوه به چنین مراسمی نمی اید . هزییه رفت و امد ووقت برای حضور در چنین مراسمی در تهران خیلی بیشتر از کیک و ابمیوه است. مردم عاشق مولای متقیان هستند . چشم شما هم که لیاقت دیدن این حضور را ندارید بترکد. شما هنوز از جهانی شدن سرود سلام فرمانده که لرزه بر اندام اربابان ان طرف ابی تان انداخته می سوزید. به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد . برای شما که جز دنیا را نمی شناسید همه چیز با پول و پذیرایی معنی می شود. درک عظمت مولای متقیان لیاقت می خواهد.
پاسخ ها
علی
||
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
سلام
شکر خورد
بیخیال
ناشناس
|
|
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
14
18
پاسخ
اقای روحانی تو فقط حرف نزن و مصاحبه نکن
فقط برو برووو که نبینیمت
امیر
|
|
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
0
14
پاسخ
باید زودتر بمیریم بهتره تا این همه ننگ
ناشناس
|
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
8
14
پاسخ
چرااینو محاکمه نمیکنن
احمد
|
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
0
9
پاسخ
نمیدونم چرا تا حالا هرچه عکس از پیروز منتشر کردن این زبون بسته یا دراز کشیده یا نشسته، یعنی بلد نیست راه بره.
امیر
|
|
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
1
25
پاسخ
چقدر جوان رعنا شهید شدن و تکه پاره شدن تا ناموسشون حفظ بشه از دست عراقی ها حالا بعضی وطن فروش اونا را کت بسته میبرن تحویل بابای عرب عراقی میدن
پرس
|
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
10
30
پاسخ
پیاده روی ده کیلومتری .خوب که چی بشه ؟؟؟؟
از درد مردم چی کم شد؟ به سفره ها چی اضافه شد ؟؟؟ مشکلات مردم حل شد ؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۸
6
10
پاسخ
مگه میشه کسری بودجه داشته باشی و دلار تحویل بدهی انگار دروغ گویی شده یک حرفه سیاسی بازی