بنظر بنده قانونی باید تصویب شود که منبعد دولت حق دخالت در تصمیم گیری های سازمان تامین اجتماعی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان نداشته و خود رأسٱ تصمیم گیری نماید تا حقوق قانونی بازنشستگان بموقع پرداخت شود و امثال میرکاظمی عامل اصلی و مانع پرداخت حقوق بازنشستگان نتوانند سنگ اندازی کنند . جای خیلی تاسف است که دولت به اصطلاح مردمی اینگونه عمل نماید !!!!
با سلام و درود وخسته نباشید . حضور جناب آقای دکتر پورابراهیمی که واقعا زحمتکش.پرتلاش و باسواد هستند . تمنا داریم که نسبت به همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری اقدامات لازم رو در دستور کار قرار بدهند . به والله قسم که ما بازنشستگان استخوانها یمان زیر بار تورم وگرانی له شده / با سپاس فراوان. .
ریاست سازمان برنامه و بودجه متاسفانه دولت سیزدهم را از رابدر کرده و قانون را زیر پا گذاشته و جامعه را به حاشیه برده و باید ایشان برکنار شوند امیدواریم مجلس شورای اسلامی ایشان بیاورند تا پاسخگو باشد و از ایشان بخواهند کناره گیری کنند ایشان نه بدرد دولت و نه بدرد ملت متاسفانه ایشان آسیب زیادی به کشور وارد کرده است8
انشالله امیدوارم که دولت به اصطلاح انقلابی وبه سر عقل بیاد حق وحقوق قانونی خودمان که ذخیره ۳۱ ساله امان هست موافقت کند
وگرنه عمرا که تازه اندیم به پای صندوق رای برویم
تمام این مطالبی که پیش امده از طرف شما نمایندگان پیش امده وخودشان هم باید حلش کنند مخصدصا همین اقای پورابراهیمی که یک دفعه ۱۸۰ درجه نظرش را تغیر داد خدا بداد این بازنشستگان برسد