کا رر درستی انجام دادی وگر نهه شریک جرم کسانی میشدی که قانون را دور میزنن البته ما از وزیر مملکت انتظار قا طعیت در کارش داریم و کار درست را با قا طعیت پیش ببره نه وسط راه جا بزنه
با احترامی که به سواد و سلامت نفس دکتر عبدالملکی قایلم و ایشون رو انسان سالم پاکی میدانم ولی در مدت اندکی که در وزارتخانه حضور داشت از انتصابهای غیرکارشناسانه و با دید اوایل دهه شصتی که داشتند موجب ویرانی وزارت رفاه و شرکتهای تابعه من جمله شستا شدند و افراد ضعیف به صرف داشتن مدارک آکادمیک و رفاقت و همفکری با ایشان وارد هیئت مدیره شستا و .. شدند خدا ا سر تقصیراتشان بگذرد.
ولی هنوز میدونی ها میدون داری می کنند !!
سرپرست جایگزین ایشان آقای زاهدی وفا ، دایی تهیه کننده برنامه میدون است همانی که از عبدالمالکی دو میلیارد پول برای برنامه میدون گرفت
قشنگ گند زد تو مملکت جوانک خام حالا هم به راحتی استعفا میکنه . خوب من گند هام رو زدم گند دیگه ای ندارم بزنم کاری ندارید ؟ !!! جالبه بازم میخواید به عنوان مشاور ازش استفاده کنید ؟ این آقا باید دادگاهی بشه و معلوم بشه از کجا خط گرفته که اینجوری مملکت رو به آشوب کشید . اینهمه اعتراضات بازنشسته ها برای چیه ؟