بنظر من اون حساب کتاب خرج برای چهار نفر فقط برای ده روز کفایت میکنه بقیه ماه رو باید برن گدا یی که اونم همه مردم بجز طبقه دزدها بقیه مثل همن دیگه بقیه مایحتاج زندگی از قبیل مواد بهداشتی ومیوه کهچند برابر شده خدا عالم
تاثیر آزاد سازی فقط همین پنج قلم کالاست
مردم را چی فرض کردید
بیشتر افراد یارانه بگیر را نه تنها کمک نکردید یارانه قبلی راهم قطع کردید
متأسفیم. دروغ تا کی
برای یک خانواده 4 نفره حداقل مصرف در ماه:
10 یا 12 کیلو مرغ. 4 بسته پنیر. 8 کیلوشیر. 4 لیتر روغن. 4 بسته ماکارونی. 4 کیلو ماست. 2 یا 3 شانه تخم مرغ.
و ضمنا اکثریت هم 300 یارانه میگیرن که 100 تومن مربوط به قبله و فقط 200 تومن اضافه شده که برای خانواده 4 نفره 800 تومن میشه. حالا اگر حداقل مصرف رو هم در نظر بگیریم با حساب سر انگشتی برای حداقل مصرف چیزی حدود 700 تا 800 باید اضافه هزینه بشه یعنی تقریبا اضافه یارانه و اضافه هزینه سر به سر خواهد شد. اما هر آدم عاقلی میدونه که این افزایش قیمت محدود به این چند قلم کالا نخواهد بود و بزودی همه ی کالاهای وابسته و غیر وابسته به همین اندازه گرون خواهد شد. البته دولت دستور داده که دیگر کالاها گرون نشن . فکر کرده که بازار هم پادگانه . مردم با توجه به تجارب و سوابق قبلی بدون هیچ شکی میدونن این یارانه جز فلاکت چیز دیگری نصیبشون نخواهد کرد.
تابناک عجب تفسیری کردی
مسولان هم مثل شما تفسیر میکنند که ملت را بیچاره کرده اند یعنی یک خانواده چهار نفره در ماه چهار پاکت شیر میخورد یعنی هر نفر در ماه یک پاکت شیر در ماه؟
یا خانواده چهار نفره ۴ کیلو مرغ در ماه میخورند یعنی هر نفر فقط یک کیلو درماه؟؟