هر موقع شماها گفتین آرامش حاصل خواهد شد و فلان کالا گران نخواهد شد ، ملت از صبح فرداش بدبخت شد و کالای مورد نظر کمیاب و بعد از چند روز با سه برابر به فروش رسید ، پس لطفا خفه شید و برای یه بار هم شده یه جا رو آباد کنین و سپس حرف بزنین شماها روی هرچی دست گذاشتین فقط بدبختی و فلاکتش رو برای مردم گذاشتین ، در اینجور مواقع یه ذره خجالت خیلی کارایی داره ، میدونین خجالت چیه ؟
بگذارید یک جک به شما بگم ، من بازنشسته ام و دیشب وقتی دیدم برایم یارانه واریز نشده ، امروز صبح موفق شدم وارد سایت ساماندهی هدف زنی یارانه ها شوم و در کمال تعجب ، دیدم درآمد ماهانه من و خانواده ام را بالای 27 میلیون تومان در سال 1400 برآورد نموده اند و بنده بازنشسته دون پایه جز دهک دهم جامعه هستم.به خانواده ام گفتم و کلی خندیدیم و کلی مشعوف شدیم از این همه رشد و طرقی و از اینکه با وزیران و وکلا و مسئولین و سرمایه دارها و پولدارها و غیره و غیره ..... در یک دهک قرار داریم. حالا نمیدانم این نعمات و برکات را کجای دل بگذارم.
من معلمم و حقوق من مشخصه دریافتی منم طبق فیش ۲۲۰۰ تومنه بقیش قسط پرداخت میشه یعنی تو تراکنشها و کسورات مشخصه. اعلام شده دلیل حذف یارانه من داشتن دو تا خودروست در حالیکه من حتی یه دونه خودرو هم ندارم و فقط یه دونه موتور سیکلت کهنه دارم و خانمم هم خانه داره. این دروغها از کجا میارن؟ آدم نمیدونه کجا بگه این دردا