در روزهای جاری یکی دو ویدیو در شبکه های اجتماعی دست به دست میشد یکی در مورد برخورد خشن و دور از اخلاق و مغایر با قوانین شرع توسط پلیس لباس شخصی با یک خانم بوده که بقول خودشان برای پوشاندن چند تار موی آن زن با رفتاری دور از اداب دست بکار خلاف شرع دیگری زده اند که حتی بدن آن زن در ویدیو نمایان بود!!!!!!!!!!و دیگری برخورد زورگیران مسلح با خانم دیگری در اطراف تهران بوده که اگرچه سارقین دست به عمل مجرمانه زده اند ولی با نگاه به ویدیو رفتارشان در رعایت حدود شرعی بمراتب از آن پلیس بهتر بوده است . پلیس که بایستی ملجا و پناهگاه افراد چامعه باشد بگونه ای رفتار کرده که در مواقع گرفتاری هیچ کسی جرات نمی کند به اینها مراجعه نماید.
تشکر میکنم از تابناک که این مسئله بسیار درد آور را در تیتر یک قرار داد. رفتار با این زن یادآور رفتار صهیونیست ها با ملت مظلوم فلسطین است. امیدوارم حرکت بسیار زشت این مامور بی مسولیت در اسرع وقت با برخورد قاطعانه قضایی همراه شود.
اون کسی که فیلم گرفته و اون زن از نیروهای ضد انقلاب بودن که در اقدامی هماهنگ شده برای خدشه دار کردن چهره معصوم پلیس نیروی انتظامی اقدام به این کار کردن و باید زودتر اعدام بشن. از طرفی چون این فیلم سریع در اینترنت پخش شده باید اینترنت رو هم قطع کنن و این نشون میده که چقدر اینترنت بده