خودتان.راخسته نکنید .کسی که آن را افتتاح کرد آدم بی دست پای نیست بلده...
Tarane
|
|
۰۳:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
0
پاسخ
اونایی که میگن یه طوری باشه که همه استفاده کنن حرف به شدت مسخره ای میزنن. بخاید نخاید دوره زمونه اینطوریه پول بیشتر امکانات بیشتر حتی تو زندگی های معمولی و متوسط جامعه هم قابل رویت هستش. اگه ورزش میخای و سلامتی با باشگاه سر کوچتونم یا حتی تو خونتونم میتونی اوکی کنی. اگه پولشون حلاله میرن باشگاهه دمشونم گرم پولشو دارن کیفشو میکنن نمیدونم ملت چرا اینقددد حسودن.اگه هم نه که حسابرس کارشون خدا و کائنات.اگه هم بحث کمک به فقراست که بخشش به قلب نه ب ثروت نصف همینایی که فقرا فقرا میکنن تو عمرشون دست گیری یک نفرم نکردن.
محمد
|
|
۰۳:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
0
پاسخ
مسیولین عزیز دیدن باشگاه خوب خرج مکنه گفتن بذار تعطیلش کنیم یه پولی هم بما بدن اینا ک دست بده دارن
ایکس
|
|
۰۳:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
1
پاسخ
با سلام مطمین باشید کسی که این باشگاه زده یا آقازاده یا خودش سمتی در دولت داره یا از رانت و وام بانکی بدون بهره یا قرض الپس نده استفاده کرده. تازه. بعدا همین باشگاه با لوازمش برای تیمهای ملی اجاره میده و پولهای هنگفتی میگیره. شک نکنید. سه چهار ماه دیگه برای تیم ملی فوتبال کندس در میاد که چقدر گرفته اگه هم تعطیل کنند حتما آدمشو داره که جواز بگیره سه سوته
سپهر
|
|
۰۵:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
0
پاسخ
از این باشگاه ها کم نیستن به کجا باید بگیم تادرشو ببندن یکسری فقط هدفشون جیب ثروتمندان هست نه گسترش فرهنگ ورزش
محمد علامه صلح
|
|
۰۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
1
پاسخ
مشکل اینجاست اینجا نباید تو چشم باشی !
ناشناس
|
|
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
0
پاسخ
اگه بحث لاکچری بودن و نمایش اختلاف طبقاتی باشه که باید تمام برجهای لاکچری و موند بالا رو هم بزنن خراب کنن یا ماشینهای گرانقیمت آنچنانی را توقیف و مصادره کنند .
Mk
|
|
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
2
پاسخ
من کل حقوقم در سال 100میلیون نمیشه از کجا میارن ..........چرا کسی پاسخ گو نیست
ناشناس
|
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
0
0
پاسخ
خلاصه که با این جنجالها، بهترین تبلیغ براش شد. الان همه تو ایران میشناسندش و پولدارها حاضرند هر مبلغی رو بدن که بتونن بگن: " اون باشگاهه بود که همه خبرگزاریها و شبکه ها در موردش میگفتند، من میرم اونجا"