 نتیجه کار شودای نگهبان در انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری این بود که صلاحیت کسی رو تایید کرد که حالا "ترکتازی"می کنه و هیچکس هم بلددارش نیست. آقای جنتی باید به این خدمت خودش افتخار کنه!
 							 							نتیجه کار شودای نگهبان در انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری این بود که صلاحیت کسی رو تایید کرد که حالا "ترکتازی"می کنه و هیچکس هم بلددارش نیست. آقای جنتی باید به این خدمت خودش افتخار کنه! 							 						 خدا شفا بده
 							 							خدا شفا بده درود بر مردمی ترین مسئول
 							 							درود بر مردمی ترین مسئول 							 						 پس خاتمی کو؟
 							 							پس خاتمی کو؟ 							 						 تابی جون از نظر مردم همتون عین هم هستین. و البته که همگی با هم بانیان وضع موجود. الکی دست و پا نزن که گذشته احمدی ابهام داره بقیه نداره!
 							 							تابی جون از نظر مردم همتون عین هم هستین. و البته که همگی با هم بانیان وضع موجود. الکی دست و پا نزن که گذشته احمدی ابهام داره بقیه نداره! 							 						 آمریکا که این همه تف و لعنتش می کنید در مراسم تحلیف رییس جمهور جدیدش همه روسای جمهور قبلی در قید حیات شرکت می کنند. اینجا در جلسه مهم کارگزاران نظام هیچ یک از روسای جمهور قبلی  در قید حیات نظام رو دعوت نکردند!
 							 							آمریکا که این همه تف و لعنتش می کنید در مراسم تحلیف رییس جمهور جدیدش همه روسای جمهور قبلی در قید حیات شرکت می کنند. اینجا در جلسه مهم کارگزاران نظام هیچ یک از روسای جمهور قبلی  در قید حیات نظام رو دعوت نکردند! 							 						 چه بی ربط نتیجه گیری میکنید.
 							 							چه بی ربط نتیجه گیری میکنید. یعنی محمد خاتمی هم دعوت بود؟؟
 							 							یعنی محمد خاتمی هم دعوت بود؟؟ 							 						 خود کرده را تدبیر نیست
 							 							خود کرده را تدبیر نیست 							 						
خب خودت داری میگی عدم دعوت !؟
وقتی کسی رو دعوت نمی کنند چجوری باید بره؟!
حالا دیگه شد چهره جنجالی؟!!
شما هنوز بلد نیستید انگار ، طرف میره یه خبرگزاری رو میاره میگه از من بپیرس چرا نرفتم ! تا بگم ....